XBLOG logo @2x

Social Media & Επιχειρήσεις: Πού θα πάει αυτή η σχέση;

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012, στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, από τις 9.30 έως τις 16.30, θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο του Ινστιτούτου Επικοινωνίας με τίτλο «Social Media & Επιχειρήσεις: Πού θα πάει αυτή η σχέση;».

Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται η συζήτηση για τα Social Media, για τις επιδράσεις και τις επιπτώσεις που έχουν στην αγορά, στην κοινωνία, στη ζωή μας.

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν τα ευρήματα νέων σημαντικών ερευνών για τα Social Media στην Ελλάδα, που έχουν διεξαχθεί από την MRB HELLAS σε συνεργασία με το Πάντειο, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Οι ενότητες του προγράμματος

  1. Παρουσίαση Ερευνών για τα Social Media στην Ελλάδα
    Δ. Α. Μαύρος, MRB Hellas και σχολιασμός των ευρημάτων από Ακαδημαϊκούς.
  2. Οι Επιχειρήσεις και οι bloggers/digital personas
    Στελέχη επιχειρήσεων θα κάνουν τοποθετήσεις και θα μιλήσουν για επιτυχημένα παραδείγματα καθώς και 3 bloggers θα συζητήσουν τις δικές τους απόψεις.
  3. Εταιρείες Επικοινωνίας: Tίνος είναι το παιδί;
    Στελέχη του κλάδου της Επικοινωνίας με συντονισμό από την πλευρά του Διαφημιζόμενου θα προσπαθήσουν να απαντήσουν το ερώτημα.

Keynote  speaker

Matthias Luefkens, Managing Director EMEA Β-Μ Digital, oμιλητής στο TEDxZurich και social media architect στο World Economic Forum.

Θα σχολιάσουν και θα μοιραστούν την εμπειρία τους εκτός από τους bloggers, τους Ακαδημαϊκούς και τα στελέχη επιχειρήσεων,  άνθρωποι των Media, νέοι επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, που δραστηριοποιούνται  στα social media (αναλυτικό πρόγραμμα εδώ).

Πληροφορίες και εισιτήρια για το Συνέδριο θα βρείτε  στο ειδικό website www.ioc12.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.