XBLOG logo @2x

SnowReport App και έφυγες για τα χιόνια με το iPhone ή το iPad! (οι 5 πρώτοι το κατεβάζουν δωρεάν!)

SnowReport, η εφαρμογή για iPhone, iPad και iPod touch, όπου μπορείς να δεις τι κατάσταση επικρατεί στα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας, αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, όπως ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στο κάθε χιονοδρομικό. Εξασφαλίσαμε 5 redeem codes για τους 5 πρώτους!

Στην αρχική οθόνη του SnowReport app βλέπετε τα χιονοδρομικά κέντρα για τα οποία μπορείτε να δείτε πληροφορίες. Στην εφαρμογή είναι καταχωρημένα όλα τα χιονοδρομικά κέντρα: Παρνασσός, Καλάβρυτα, Σέλι, 3-5 Πηγάδια, Πήλιο, Βασιλίτσα, Καρπενήσι, Καϊμακτσαλάν, Λαϊλιάς, Πισοδέρι, Φαλακρό, Γεροντόβραχος, Περτούλι, Ελατοχώρι, Μέτσοβο, Όλυμπος, Χρυσό Ελάφι, Βίτσι Καστοριά, Παγγαίο, Τρόοδος, Ζηρεία.

Επιλέγοντας το χιονοδρομικό κέντρο που σας ενδιαφέρει βλέπετε πληροφορίες όπως αν είναι ανοιχτό ή όχι, πόσοι αναβατήρες λειτουργούν, τον καιρό και την θερμοκρασία. Για κάθε χιονοδρομικό κέντρο είναι διαθέσιμες κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες, όπως ύψος χιονιού στη βάση, τη μέση και την κορυφή, ποιότητα χιονιού, αλλά και θερμοκρασία στη βάση και την κορυφή. Μπορείτε επίσης να δείτε εικόνα από κάμερα (σε όποια χιονοδρομικά διαθέτουν).

Το snowreport app σας εμφανίζει σε κάθε χιονοδρομικό κέντρο τα ξενοδοχεία και τα studio που υπάρχουν στην γύρω περιοχή για τη διαμονή σας, αλλά και σημεία όπου μπορείτε να ενοικιάσετε εξοπλισμό και σχολές για να μάθετε να κάνετε σκι.

Τέλος, μπορείτε να δείτε πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες σε κάθε χιονοδρομικό κέντρο.

Η εφαρμογή “SnowReport” διατίθεται στο iTunes App Store στην τιμή των 2,39 ευρώ, ωστόσο εξασφαλίσαμε 5 redeem codes για τους 5 πρώτους που θα διαβάσουν το post και θα θελήσουν να την κατεβάσουν δωρεάν στο iPhone, το iPad ή το iPod touch τους!

Ακολουθούν 5 redeem codes για να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή!

  • A6FK6KT9K3P4
  • P7ANNHXT9N6W
  • N7TYXXPYXYEF
  • XN9PKA4TRNXJ
  • W4RLPE7A9X9L

Σημαντικό: Πλέον τα redeem codes μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους, και όχι μόνο από όσους έχουν account στο US App Store όπως ίσχυε μέχρι πρόσφατα.

Αν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά redeem code, η διαδικασία που πρέπει να κάνετε είναι πολύ απλή: Μπαίνετε στο App Store από το iPhone, το iPod touch ή το iPad σας, επιλέγετε “Featured” και κάτω-κάτω επιλέγετε “Redeem”. Στην οθόνη που θα εμφανιστεί εισάγετε έναν από τους παραπάνω κωδικούς και κατεβάζετε το app δωρεάν!

Αφού χρησιμοποιήσετε κάποιον από τους παραπάνω κωδικούς, αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας για την εφαρμογή, ώστε να κάνω μετά και update το post σβήνοντας τους κωδικούς.

SnowReport iPhone iPad App

SnowReport iPhone iPad App

SnowReport iPhone iPad App

SnowReport iPhone iPad App

SnowReport iPhone iPad App

SnowReport iPhone iPad App

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.