XBLOG logo @2x

Ημερολόγιο 2017: Τα πολυαναμενόμενα smartphones που θα κυκλοφορήσουν φέτος – Μέρος Β’

Φέτος θα κυκλοφορήσουν πολλά συναρπαστικά smartphones. Στο πρώτος μέρος του “Ημερολογίου 2017” καλύψαμε τα κορυφαία smartphones που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο πρώτο μισό του έτους, και τώρα θα πούμε για τα υπόλοιπα!

Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο μέρος εδώ.

Ιούλιος – Σεπτέμβριος

Honor 9

Το περσινό Honor 8 είναι μια καταπληκτική συσκευή σε ασυναγώνιστη τιμή. Προσφέρει δυνατό hardware και ένα όμορφο γυάλινο σώμα και για αντάλλαγμα ζητάει 350€. Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα σχετικά με τον διάδοχό του, το Honor 9, αναμένουμε από την εταιρία να ακολουθήσει την ίδια στρατηγική με το 8 και κατά πάσα πιθανότητα θα το ανακοινώσει τον Ιούλιο.

Samsung Galaxy Note 8

Παρά το φιάσκο του Galaxy Note 7, η Samsung πιστεύει ακόμα στη σειρά Note εξαιτίας των χιλιάδων fans της. Είναι πολύ νωρίς για να έχουμε μια πρώτη ιδέα για το Samsung Galaxy Note 8, αλλά η εταιρία έχει επιβεβαιώσει ότι θα είναι πολύ καινοτόμο και φυσικά ασφαλέστερο. Συνήθως τα Note ανακοινώνονται λίγο πριν τα iPhone, τον Αύγουστο, όμως φέτος το Galaxy S8 θα καθυστερήσει, οπότε μπορεί να καθυστερήσει και αυτό.

Sony Xperia XZ2

Η ναυαρχίδα της Sony, το Xperia XZ, ανακοινώθηκε στην IFA 2016 τον Σεπτέμβριο. Ο διάδοχός του, που μπορεί να λέγεται Xperia XZ2 ή Xperia XZ του 2017, πιθανότατα θα ανακοινωθεί και αυτός κατά την διάρκεια της φετινής IFA στο Βερολίνο. Γνωρίζουμε μονάχα ότι θα διαθέτει ανανεωμένο σχεδιασμό (μπορεί να έχει μικρότερα bezels).

iPhone 8 και 8 Plus

Φέτος η Apple θα γιορτάσει τα 10α γενέθλια του iPhone με ένα ανανεωμένο μοντέλο το οποίο δεν θα έχει home button και το Touch ID θα “κρύβεται” κάτω από την κυρτή οθόνη του. Ως συνήθως η Apple θα τοποθετήσει έναν ακόμα καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερες κάμερες και μεγαλύτερες μπαταρία. Μπορείτε να διαβάσετε για όλες τις αλλαγές που περιμένουμε στο επετειακό μοντέλο εδώ.


Διαβάστε επίσης: Tα πολυαναμενόμενα video games του 2017


Οκτώβριος – Δεκέμβριος

LG V30

Όσοι ψάχνουν για phablet θα πρέπει να περιμένουν το LG V30. Τα LG “V” είναι από τα καλύτερα phablets της αγοράς εδώ και δύο χρόνια και το V30 αναμένεται να είναι ο επάξιος διάδοχος του V20. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό των V είναι η δευτερεύουσα οθόνη πάνω από την κύρια, η οποία εμφανίζει ειδοποιήσεις και συντομεύσεις (κάτι που υιοθέτησε και η HTC). Το V30 αναμένεται να ανακοινωθεί τον Νοέμβριο.

Google Pixel 2 and Pixel XL 2

Τα κινητά της Google μας εντυπωσίασαν με την εξαιρετική τους κάμερα και το όμορφο λογισμικό. Ωστόσο έχουν μερικά προβλήματα που η Google σκοπεύει να διορθώσει με τα Pixel 2 και Pixel XL 2. Στα νέα μοντέλα περιμένουμε καλύτερο σχεδιασμό, αδιάβροχα σώματα και ακόμα καλύτερες κάμερες. Θα ανακοινωθούν την ίδια περίοδο με το V30.

Xiaomi Mi Note 3

Το Xiaomi Mi Note 3 είναι το Galaxy Note της Samsung. Εμφανισιακά το Mi Note 2, που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο, μοιάζει με το Note 7 και στο εσωτερικό βρίσκουμε κορυφαίο hardware. Το Mi Note 2 ήταν από τα καλύτερα phablets του 2016, και το Mi Note 3 πρόκειται να είναι από τα καλύτερα του 17.

Huawei Mate 10

Ένα ακόμα phablet. Το Huawei Mate 10 πρόκειται να ανακοινωθεί τον Νοέμβριο, όπως τα Mate 8 και Mate 9, επομένως δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για αυτό. Όπως το Mi Note 3, το V30 και το Note 8 θα είναι ένα από τα κορυφαία phablets αυτής της χρονιάς.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι μέσα στη χρονιά θα δούμε και τη νέα ναυαρχίδα της Microsoft, το λεγόμενο Surface Phone, όμως δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτό.

Αυτή είναι λοιπόν η λίστα μας. Άμα ξεχάσαμε κάποιο κινητό μην διστάσετε να αφήσετε σχόλιο αναφέροντάς το!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.