XBLOG logo @2x

Το Sleepy Hollow επιστρέφει, τι θα δούμε στη 4η σεζόν (trailer)

Sleepy Hollow season 4
Ο Ichabod Crane μαζί με την νέα σύμμαχο, Diana Thomas

Σε 10 μέρες, και συγκεκριμένα στις 6 Ιανουαρίου, το Sleepy Hollow του FOX επιστρέφει για τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων. [SPOILER ALERT] Όσοι είδατε όλα τα επεισόδια της σειράς θα γνωρίζετε ότι η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια Abbie Mills έχει πεθάνει, και έχει πεθάνει για τα καλά – δεν πρόκειται να αναστηθεί. Για πολλούς η σειρά δεν θα είναι ίδια χωρίς αυτή, όμως από το trailer που δόθηκε στην δημοσιότητα τα Χριστούγεννα βλέπουμε ότι υπάρχει νέα πνοή στη σειρά.

Καταρχάς ο Ichabod Crane (Tom Mison) αποκτάει μια νέα σύμμαχο, την Diana Thomas (Janina Gavankar) που ουσιαστικά αντικαθιστά την Abbie, και πρακτικά η σειρά ξεκινάει από την “αρχή” αφού ο Ακέφαλος Καβαλάρης και ο Henry Parrish, ο γιος του Ichabod, επιστρέφουν για να προκαλέσουν νέο κακό. Όταν οι δύο πρωταγωνιστές δεν έχουν να αντιμετωπίσουν αυτούς τους δύο εξιχνιάζουν άλλα εγκλήματα που περιλαμβάνουν νέα τέρατα, όπως δαίμονες.

Το πρώτο επεισόδιο ονομάζεται “Columbia” και στη σύνοψη του γράφουν: “Crane and Jenny begin to navigate life following the unexpected death of Abbie Mills. When he finds himself in the nation’s capital, Crane must forge unlikely partnerships in his quest to find the next Witness, as he discovers that there is more evil at play than he realized was possible.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.