XBLOG logo @2x

Saturn: Δωροκάρτα για αγορά τηλεόρασης

Τους φίλους του μπάσκετ να απολαύσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε νέες τηλεοράσεις ενθαρρύνει η Saturn, οι οποίοι μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το σκορ της εθνικής μας ομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn, με αφορμή τη μεγάλη γιορτή του Μπάσκετ που ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου, δηλώνει ότι «Η τσιγκουνιά βάζει καλάθι» και συνοδεύει την αγορά νέας τηλεόρασης με δωροκάρτα.

Συγκεκριμένα, όσοι καταναλωτές αγοράσουν νέα συσκευή τηλεόρασης άνω των 499 ευρώ, θα λάβουν από τη Saturn σε δωροκάρτα 1 ευρώ για κάθε πόντο που θα βάλει η ομάδα μας στον αγώνα που θα σκοράρει τους περισσότερους πόντους της. Εάν για παράδειγμα το σκορ είναι 100 πόντοι, το ποσό της δωροκάρτας θα ανέλθει στα 100 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για αγορές από τις 26 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου και αφορά σε όλα τα μοντέλα τηλεόρασης, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της τεχνολογίας να επιλέξουν μέσα από μια πλούσια ποικιλία μοντέλων τελευταίας τεχνολογίας, όπως οι τηλεοράσεις LCD, PLASMA, LED ή ακόμα και μοντέλα 3D.

Μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς τηλεόραση στα καταστήματα Saturn που βρίσκονται στην Καλλιθέα, τον Γέρακα, τον Σταθμό Λαρίσης και την Θεσσαλονίκη (Σταυρούπολη).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.