XBLOG logo @2x

SAP SuccessFactors Recruiting: Απλοποιεί τη διαδικασία εύρεσης ταλέντων

Η SAP SE (NYSE: SAP) παρουσίασε πρόσφατα το SAP® SuccessFactors® Recruiting Posting, μια λύση βασισμένη στο cloud που στόχο έχει να βοηθήσει οργανισμούς και επιχειρήσεις στη διαδικασία πρόσληψης κορυφαίων ταλέντων ανά τον κόσμο.

Με βάση τη νέα λύση της SAP, οι οργανισμοί μπορούν πλέον να δημοσιεύουν/αναρτούν θέσεις εργασίας σε περισσότερες από 3.000 πηγές, σε πάνω από 80 χώρες, μεταξύ των οποίων σε πλατφόρμες εύρεσης εργασίας, κολέγια και πανεπιστήμια και κοινωνικά δίκτυα, επιτρέποντας σε μικρές, μεσαίες αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις να εντοπίσουν άμεσα τα κορυφαία ταλέντα που θα συμβάλουν στην καινοτομία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Η παροχή analytics εξασφαλίζει ότι οι εργοδότες μπορούν, στο πλαίσιο της διαδικασίας προσλήψεων, να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην προσωπική επαφή με τους υποψηφίους και λιγότερο στην συγκέντρωση και διαλογή βιογραφικών.

Με το SAP SuccessFactors Recruiting Posting, οι εργοδότες μπορούν να αναρτήσουν θέσεις εργασίας σε πολλές γλώσσες και πολλαπλές πηγές, ενώ δίνεται η δυνατότητα ανάλυσης της επίδοσης σε πραγματικό χρόνο, συμβάλλοντας στη μείωση κόστους και την καλύτερη ροή των υποψηφίων. Η διαχείριση των αγγελιών και η αξιολόγηση και δυνατότητα σύγκρισης της αποτελεσματικότητας διαφορετικών καναλιών σε ένα απλό, φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον (interface), εξοικονομεί χρόνο και συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης της επένδυσης.

Το αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση άμεσα,
εξασφαλίζοντας την ομαλή και επιτυχημένη λειτουργία της επιχείρησης.

«Με τη σημερινή πίεση για εύρεση κατάλληλων υποψηφίων το συντομότερο δυνατόν, αναρωτιόμαστε πάντα αν έχουμε ανοίξει αρκετά τους ορίζοντές μας,» δήλωσε ο Mike Ettling, πρόεδρος της SAP SuccessFactors. «Σήμερα, πρέπει να είσαι εκεί όπου βρίσκονται οι καλύτεροι υποψήφιοι. Παρέχοντας άμεση και εύκολη πρόσβαση σε αγγελίες εταιριών, πανεπιστημίων, καθώς και σε κοινωνικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο, απλοποιούμε σημαντικά τη διαδικασία συγκέντρωσης βιογραφικών. Η λύση της SAP παρέχει πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, γεγονός το οποίο επιτρέπει την προσέγγιση κορυφαίων ταλέντων και τη δυνατότητα καλύτερης διαχείρισης της διαδικασίας προσλήψεων διεθνώς.»

«Βρισκόμαστε σε φάση ανάπτυξης, τόσο οργανικά όσο και λόγω εξαγορών, οπότε η απλοποίηση των διαδικασιών HR ήταν απαραίτητη για την επιτυχία μας”, δήλωσε ο Thayre Faust, ΙΤ Director στην Α.Ο. Smith Corporation. “Έπρεπε να βελτιώσουμε την εμπειρία τόσο των υποψηφίων μας, όσο και των υπεύθυνων προσλήψεων και HR. Έτσι, επιλέξαμε τη λύση SAP SuccessFactors για να υποστηρίξουμε τη διαδικασία μετασχηματισμού του ΗR μας.”

H Mary Sue Handel, director of Global Talent Management, Α.Ο. Smith, πρόσθεσε: «Έχουμε υιοθετήσει πλήρως τη λύση της SAP SuccessFactors Recruiting για πιο άμεση συγκέντρωση βιογραφικών, καλύτερη επικοινωνία με τους υποψήφιους και απλοποίηση της διαδικασίας προσλήψεων. Έχοντας στη διάθεσή μας analytics σε πραγματικό χρόνο, είμαστε σε θέση να λαμβάνουμε καλύτερες αποφάσεις, γεγονός το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, τόσο για την εικόνα του brand μας, όσο και για τους στόχους που θέτουμε όσον αφορά στις προσλήψεις.»

Το SAP SuccessFactors Recruiting προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πρόσληψης που βοηθούν τις εταιρίες να εντοπίσουν, να έρθουν σε επαφή και να προσλάβουν κορυφαία ταλέντα.

  • SAP SuccessFactors Recruiting Posting – Ανακοινώσεις θέσεων εργασίας παγκόσμια με analytics που προσφέρουν υψηλά επίπεδα visibility και εξασφαλίζουν πρόσβαση στους καλύτερους υποψηφίους άμεσα και με χαμηλό κόστος.
  • SAP SuccessFactors Recruiting Marketing: Διαδραστική εμπειρία για τους υποψήφιους μέσα από διαφορετικές συσκευές με στόχο την πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό ταλέντων και την αλληλεπίδραση τόσο με ενεργούς, όσο και με λιγότερο ενεργούς υποψηφίους σε όλο τον κόσμο.
  • SAP SuccessFactors Recruiting Management — Βελτιστοποίηση της διαδικασίας προσλήψεων από τις αιτήσεις μέσω κινητών τηλεφώνων και τον προγραμματισμό συνεντεύξεων μέχρι τις online επιστολές προσφοράς.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το SAP SuccessFactors Recruiting Posting, επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα Recruitingto Win εδώ ή εγγραφείτε για να δείτε το πρόσφατο StayConnect recruiting demo εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.