XBLOG logo @2x

Νέα καθήκοντα για την Αλεξάνδρα Κοκκίνη στη SAP Hellas

Η Αλεξάνδρα Κοκκίνη αναλαμβάνει τη θέση της Digital Business Service Director στη SAP Hellas, υπεύθυνη του τμήματος των υπηρεσιών της SAP για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Από τη νέα της θέση, η κυρία Κοκκίνη θα είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης και υποστήριξης των πελάτων της εταιρίας, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη και διείσδυση της SAP στην ελληνική αγορά μέσα από στοχευμένες ενέργειες και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Ο ρόλος της ψηφιακής οικονομίας στη σύγχρονη επιχείρηση είναι ιδιαίτερα σημαντικός και σ’ αυτό το νέο πλαίσιο, οι εταιρίες καλούνται να προσαρμοστούν, προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν αποτελεσματικά. Το SAP Digital Business Services αποτελεί το business unit που στόχο έχει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που θα βοηθήσουν τις εταιρίες – πελάτες της να επανεξετάσουν τον τρόπο που λειτουργούν αξιοποιώντας τις ψηφιακές, καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η SAP και εξασφαλίζοντας επιτυχή λειτουργία και αποτελεσματικότητα στην πορεία τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η εμπειρία και η εξειδίκευση των στελεχών της SAP, σε συνδυασμό με μια σειρά από υπηρεσίες που έχει αναπτύξει η εταιρεία και οι οποίες περιλαμβάνουν εκπαίδευση, τεχνολογική υποστήριξη, συμβουλευτική, ανάπτυξη συγκεκριμένων επιχειρηματικών προτάσεων, αξιοποίηση του Internet of Things και του Cloud, επιτρέπουν στις εταιρείες να ξεχωρίσουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό και να προσθέσουν αξία στις υπηρεσίες, τις διαδικασίες και τα προϊόντα τους.

«Η Αλεξάνδρα είναι ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της εταιρίας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναλαμβάνει αυτό τον ιδιαίτερα κρίσιμο ρόλο για τη SAP, σε μια εποχή που η ανάγκη για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου είναι επιτακτική. Η SAP διαθέτει την τεχνογνωσία που μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες στην πορεία τους προς την ψηφιακή εποχή, και είμαι βέβαιος ότι, με τις γνώσεις και την εμπειρία της, η Αλεξάνδρα θα συμβάλει ώστε οι πελάτες της SAP να επιτύχουν τους στρατηγικούς τους στόχους», δήλωσε ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Country Manager της SΑP για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Η Αλεξάνδρα Κοκκίνη, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, είναι μέλος της Διοικητικής Ομάδας της SAP Hellas και εργάζεται στον Γερμανικό Πολυεθνικό Όμιλο -Συστημάτων Εφαρμογών και Πληροφορικής- από το 1998, συμβάλλοντας σημαντικά στην καθιέρωση της ηγετικής θέσης της εταιρίας στην ελληνική αγορά. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας κατείχε θέσεις κλειδιά για το Ελληνικό Υποκατάστημα, όπως Applications Consultant, Product Manager, Head of Business Development & Pre-Sales.To 2008 ανέλαβε καθήκοντα Chief Operating Officer (COO) της SΑP για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα με ευθύνη των τμημάτων Business Development, Presales και Operations, αλλά και το ρόλο της EMEA S4HANA Presales Lead με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση της καινοτόμου πλατφόρμας της SΑP. Είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο Πατρών με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα Σεμινάρια Ηγεσίας σε Ελληνικούς και Ξένους πιστοποιημένους φορείς. Συμμετέχει ενεργά σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και επιχειρηματικότητας νέων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.