XBLOG logo @2x

Samsung Z2: Επίσημο με 4G, 4″ οθόνη και Tizen OS στα €60

Samsung Z2

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο οικονομικό smartphone Samsung Z2 το οποίο χρησιμοποιεί το δικό της λειτουργικό σύστημα, Tizen OS. Με το Tizen και κινητά σαν το Z2, η Samsung θέλει να χτυπήσει τις κινέζικες ανταγωνίστριές της οι οποίες με καλές αλλά οικονομικές προτάσεις κυριεύουν τις αναπτυσσόμενες αγορές, καθώς και το πρόγραμμα Android One της Google το οποίο υπόσχεται αξιόπιστα και προσιτά Android smartphones με εγγυημένες αναβαθμίσεις.

Το Samsung Z2 είναι ένα από τα πιο οικονομικά smartphones της Samsung και κουβαλάει πράγματα που δεν διαθέτουν πολλά κινητά αυτής της κατηγορίας, όπως υποδοχή για δύο κάρτες SIM, υποστήριξη 4G δικτύων, λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (Ultra Data Saving) και λειτουργία S-Bike για τους μοτοσυκλετιστές η οποία διασφαλίζει την ασφάλειά τους όταν οδηγούν.

Το Samsung Z2 εξοπλίζεται με 3,95-ιντσών TFT οθόνη ανάλυσης 800 x 480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.5 GHz, 1 GB μνήμη RAM, 8 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα και 1,500 mAh μπαταρία. Στο πίσω μέρος έχει μια 5-megapixels κάμερα με LED flash και στο μπροστινό μια VGA. Τρέχει το Tizen 2.4 OS και υποστηρίζει τα WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS και 4G LTE (VoLTE).

Η Samsung θα κυκλοφορήσει το νέο κινητό της στις 29 Αυγούστου στην Ινδία με κόστος 4590 ρουπίες (~€60).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.