XBLOG logo @2x

Samsung S8300 με AMOLED οθόνη αφής

Ακόμα ένα υπερ-κινητό ετοιμάζεται να ρίξει η Samsung στην αγορά μέσα στο 2009. Το νέο S8300 ξεχωρίζει αρχικά από το πολύ λεπτό του design (12,8 mm) και από την πολύ ποιοτική κατασκευή του.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του κινητού είναι σίγουρα η άκρως εντυπωσιακή οθόνη αφής 2,8″ που διαθέτει, τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης WQVGA.

Όπως όλα τα High-End κινητά της Samsung, έτσι κι αυτό δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει κάμερα 8 Megapixels με λειτουργία autofocus. Εκτός από την πολύ καλή κάμερα, το S8300 διαθέτει δέκτη GPS και υποστηρίζει ταχύτητες HSDPA.

Επίσης μπορεί να αναπαράγει αρχεία DivX, διαθέτει ενσωματωμένο ραδιόφωνο, bluetooth 2.1, καθώς και υποδοχή καρτών μνήμης microSD.

Δυστυχώς απ΄ότι φαίνεται το νέο S8300 δεν διαθέτει Wi-Fi, πράγμα πολύ δυσάρεστο για όσους θέλουν να σερφάρουν στο διαδίκτυο, μιας και οι χρεώσεις GPRS για πολλούς είναι απαγορευτικές.

Τέλος, απ΄ότι μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες, το νέο υπερ-κινητό της Samsung δεν διαθέτει κάποιο ανοιχτό λειτουργικό, αλλά διαθέτει λογικά το ίδιο interface με το Pixon M8800.

Samsung S8300 - 2

Samsung S8300 - 3

Samsung S8300 - 4

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.