XBLOG logo @2x

Η Samsung σας προσκαλεί να γνωρίσετε την Ελληνική Παραολυμπιακή Oμάδα

Η Samsung Electronics Hellas, Mέγας Xορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της ελληνικής αποστολής αθλητών στους 15ους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες, σας προσκαλεί να γνωρίσετε την Eλληνική Παραολυμπιακή Oμάδα στο www.gnorisetous.gr και να μοιραστείτε τις ιστορίες τους, που αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Πρωταρχικός στόχος της καμπάνιας είναι να φέρει στο προσκήνιο την ήδη εντυπωσιακή αθλητική διαδρομή και τις διακρίσεις των αθλητών μελών της Παραολυμπιακής Oμάδας. Επίσης, μέσα από το www.gnorisetous.gr, αναδεικνύεται η υπεράνθρωπη προσπάθεια, το πείσμα, η επιμονή και το πάθος των αθλητών που ξεπερνούν όλα τα εμπόδια για να κυνηγήσουν το όνειρό τους για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι οι αθλητές Δήμητρα Κοροκίδα, Αντώνης Τσαπατάκης, Χρήστος Καπέλλας και Παναγιώτης Τριανταφύλλου. Η Δήμητρα Κοροκίδα είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος, αθλήτρια του Τάε Kβον Nτο και άλλων τριών κορεάτικων πολεμικών τεχνών με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα στίβου. Στους Παραολυμπιακούς του Ρίο, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη σφαιροβολία. Ο Αντώνης Τσαπατάκης είναι δευτεραθλητής κόσμου στην κολύμβηση, κάτοχος δύο πανελλήνιων ρεκόρ και 29 μεταλλίων, μεταξύ των οποίων 23 χρυσά, σε παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και πανελλήνια πρωταθλήματα. Ο Χρήστος Καπέλλας κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος και έχει συμμετάσχει σε πολλές ευρωπαϊκές και παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις. Τέλος, ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου είναι αθλητής της ξιφασκίας με αμαξίδιο και παίκτης της Εθνικής Oμάδας Μπάσκετ. Είναι κάτοχος χρυσού και χάλκινων μεταλλίων σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Παραολυμπιονίκης.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να γνωρίσετε και τους υπόλοιπους σπουδαίους αθλητές της ελληνικής αποστολής, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.gnorisetous.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.