XBLOG logo @2x

Samsung M8800 Pixon: Το λεπτότερο Touch Screen κινητό με κάμερα 8 MP

Η Samsung, έχοντας μπει δυναμικά στο παιχνίδι των κινητών με οθόνη αφής, έρχεται να μας παρουσιάσει άλλο ένα εντυπωσιακό μοντέλο. Το νέο M8800 Pixon αναμένεται να κερδίσει αρκετούς θαυμαστές τόσο με την εξωτερική του εμφάνιση όσο και με τα πλήρη τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Το M8800 Pixon είναι η λεπτότερη Touch Screen συσκευή που ενσωματώνει κάμερα 8 megapixel (13.8 mm) και σίγουρα θα βρει μεγάλη ανταπόκριση ακόμα και στο γυναικείο κοινό.

Εκτός από τις εξαιρετικές φωτογραφίες που μπορείτε να τραβήξετε με το Μ8800 Pixon, η Samsung έχει φροντίσει να μετατρέψει το κινητό σε μια πραγματική βιντεοκάμερα, επιτρέποντας λήψη βίντεο με 30 fps σε ανάλυση WVGA και υποστήριξη βίντεο σε μορφές DivX και Xvid.

Παρόλο που το Samsung M8800 Pixon είναι ένα καθαρά φωτογραφικό κινητό, δεν πρόκειται να σας δυσαρεστήσει και με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Διαθέτει δέκτη GPS, Bluetooth 2.0, FM ραδιόφωνο με RDS, υποδοχή καρτών microSD και υποστηρίζει υπηρεσίες HSDPA.

Το μόνο αρνητικό είναι η μη ενσωμάτωση Wi-Fi, πράγμα που θα κάνει την πλοήγηση σας στο διαδίκτυο μέσω HSDPA αρκετά ακριβή.

Το Μ880 Pixon αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην Γαλλία στα μέσα του μήνα και λίγο αργότερα στην υπόλοιπη Ευρώπη, με τιμή κοντά στα 550 ευρώ.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.