XBLOG logo @2x

Samsung i8510: Το πιο εξελιγμένο smartphone της αγοράς

Ένα από τα κορυφαία κινητά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά και σίγουρα το κορυφαίο smartphone που διατίθεται από τα καταστήματα είναι το Samsung i8510.

Μπορεί η νέα υπέρ-συσκευή της Samsung με την πρώτη ματιά να μοιάζει με το απόλυτο φωτογραφικό κινητό, όμως η αλήθεια είναι πως προσφέρει πολλά περισσότερα. Ας ξεκινήσουμε όμως με τα βασικά…

Καταρχήν το Samsung GT-i8510 είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο, η «μαμά» Samsung επέλεξε την πλατφόρμα S60 και το λειτουργικό σύστημα Symbian OS v9.3 ώστε να προσφέρει στους κατόχους της συσκευής μοναδική λειτουργικότητα και ευελιξία. Επιπρόσθετα φρόντισε να εφοδιάσει τη συσκευή με όλες εκείνες τις εξελιγμένες τεχνολογικές δυνατότητες που μπορεί να ζητήσει ο πιο απαιτητικός χρήστης.

Η κάμερα των 8 Megapixels προσφέρει απίστευτες φωτογραφίες που θα ζήλευε ακόμα και μια καλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Λειτουργίες όπως auto focus, σταθεροποιητής εικόνας, auto panorama shot, face detection και blink detection, flash με διπλό Led έρχονται για να σας βοηθήσουν να τραβήξετε ποιοτικές φωτογραφίες. Επιπλέον το i8510 έχει δυνατότητα καταγραφής βίντεο VGA ανάλυσης στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο ή QVGA ανάλυσης στα 120 καρέ.

Επίσης, η Samsung φρόντισε να εφοδιάσει το i8510 με όλες εκείνες τις τεχνολογίες που θα διευκολύνουν την εύκολη πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία. Κατά συνέπεια, το innov8 υποστηρίζει τις ασύρματες τεχνολογίες Wi-Fi και HSDPA (έως 7,2 Mbps) και αποδεικνύεται ιδανικό και για την «διαμοίραση» κάθε snapshot που θα ληφθεί με την ψηφιακή του κάμερα.

Ακόμα, αν τα 8GB της εσωτερικής μνήμης δεν σας αρκούν, μπορείτε να τοποθετήσετε στην ειδική υποδοχή μία κάρτα μορφής microSDHC – που πρακτικά θα διπλασιάσει τη χωρητικότητα της συσκευής. Ο υποβοηθούμενος δέκτης GPS, η ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, αλλά και η μπαταρία των 1200 mAh με την εξαιρετική αυτονομία, έρχονται να συμπληρώσουν τις αρετές της υπέρ-συσκευής της Samsung.

Αν και η τιμή του είναι αρκετά τσουχτερή (γύρω στα 620 ευρώ), πιστεύω ότι δεν θα σας απογοητεύσει αν αποφασίσετε να το αποκτήσετε.

Samsung GT-i8510 innov8 - 2

Samsung GT-i8510 innov8 - 3

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.