XBLOG logo @2x

Είναι επίσημο: Η Samsung θα αποκαλύψει το Galaxy Tab S3 στην MWC 2017

Μπορεί η Samsung να μην ανακοινώσει την πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα Galaxy S8 στην επερχόμενη έκθεση MWC του Φεβρουαρίου, όμως έχει ένα νέο tablet-ναυαρχίδα να μας αποκαλύψει εκείνες τις μέρες. Φυσικά δεν είναι άλλο από το Galaxy Tab S3 και η εταιρία τώρα επιβεβαίωσε την αποκάλυψή του στέλνοντας προσκλήσεις στον τύπο για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 26 Φεβρουαρίου.

Το Samsung Galaxy Tab S3 αναμένεται να έχει τον γνώριμο σχεδιασμό της Samsung με το home button κάτω από την 8” / 9,7” Super AMOLED οθόνη του (ανάλυσης 2048 x 1536 pixels). Στο εσωτερικό του θα βρούμε το chipset Qualcomm Snapdragon 820 με τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit χρονισμένο στα 2.1 GHz, Adreno 530 μονάδα γραφικών, 4 GB μνήμη RAM, 32 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 13-megapixels κάμερα και 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα. Θα τρέχει το Android 7.0 Nougat και βεβαίως η WiFi-μόνο έκδοση θα συνοδεύεται από την LTE για κλήσεις και Internet στον δρόμο.

Samsung Galaxy Tab S3 MWC 2017 invitation
Η πρόσκληση στο event.

Τελευταίες φήμες ισχυρίζονται ότι θα δούμε επίσης σκάνερ ίριδας παρόμοιο με του Galaxy Note 7, και αντί για Snapdragon 820 μπορεί να έχει το οκταπύρηνο chip Exynos 7420 που χρησιμοποιούσε και το Galaxy S6, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. Περισσότερα θα μάθουμε σε τρεις εβδομάδες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.