XBLOG logo @2x

Το Galaxy Tab S3 έρχεται με πληκτρολόγιο παρόμοιο με του iPad Pro

Μπορεί το Galaxy S8 να εμφανιστεί στη φετινή έκθεση MWC 2017, όμως η Samsung πρόκειται να ανακοινώσει μια άλλη ναυαρχίδα εκεί, το tablet Galaxy Tab S3.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο δύο υψηλής ανάλυσης εικόνες του Galaxy Tab S3 αλλά τώρα ο διάσημος leaker Evan Blass (@evleaks) διέρρευσε τη τρίτη η οποία δείχνει το tablet μαζί με ένα πληκτρολόγιο-θήκη. Είναι ξεκάθαρο ότι το tablet δεν έχει μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με το Tab S2 και το πληκτρολόγιο είναι παρόμοιο με το Smart Keyboard του iPad Pro (πχ τα κουμπιά έχουν μεγάλο κενό ανάμεσά τους και τα βελάκια είναι ολόιδια με της Apple).

Έχουμε δει επίσης κάποιες χαμηλής ανάλυσης εικόνες του Tab S3 από ένα μητρώο της Ταϊβάν και το εγχειρίδιο του. Το τελευταίο αποκαλύπτει ότι το tablet θα υποστηρίζει τη γραφίδα S Pen της Samsung, έρχεται με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό κουμπί και έχει θύρα USB-C.

Σύμφωνα με φήμες, το Samsung Galaxy Tab S3 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με WiFi και μία με WiFi+LTE, και θα ενσωματώνει 9,6-ιντσών AMOLED οθόνη ανάλυσης 1536 x 2048 pixels, Snapdragon 820 chipset, 4 GB μνήμη RAM και 32 / 128 GB αποθηκευτικό χώρο.

Η ανακοίνωσή του θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.