XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy Tab S με οθόνη 10,5” και 8,4”

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο Galaxy Tab S, το πιο λεπτό και ελαφρύ tablet της.

Το Super AMOLED tablet συνδυάζει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία οθόνης με premium περιεχόμενο, για μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας. Το Galaxy Tab S διαθέτει λειτουργίες που βελτιώνουν την παραγωγικότητα για άνετο multitasking, σε μια συσκευή με κομψό και πρακτικό σχεδιασμό.

Το Galaxy Tab S διαθέτει επαναστατικής τεχνολογίας οθόνη, προσφέροντας πλούσια, καθαρά και ζωντανά χρώματα. Η οθόνη Super AMOLED WQXGA (2560×1600, 16:10) απεικονίζει πάνω από το 90% του χρωματικού εύρους Adobe RGB, για πιο εντυπωσιακά χρώματα από ποτέ, ενώ διαθέτει αναλογία αντίθεσης 100,000:1 που παρέχει βαθύτερα και πιο ρεαλιστικά χρώματα, κάνοντας το μαύρο πιο βαθύ και το λευκό πιο λαμπερό.

Επιπλέον η λειτουργία Adaptive Display του Galaxy Tab S εξασφαλίζει την καλύτερη οπτική εμπειρία, οπουδήποτε και οποτεδήποτε, μέσω προσαρμογής της οθόνης στις εκάστοτε συνθήκες φωτισμού, θερμοκρασίας και χρωμάτων. Οι προκαθορισμένες επαγγελματικές λειτουργίες – AMOLED Cinema και AMOLED Photo – επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν χειροκίνητα τις ρυθμίσεις της οθόνης για δυναμικό αποτέλεσμα, τόσο σε φωτογραφικό περιεχόμενο όσο και βίντεο.

Επιπροσθέτως, οι χρήστες του Galaxy Tab S μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο που επιθυμούν και εκτός σπιτιού, ακόμα και υπό το φως του ήλιου. Η εξελιγμένη τεχνολογία για χρήση σε εξωτερικό χώρο προσφέρει καθαρή, φωτεινή και φυσική προβολή στην οθόνη.

Καθώς η τεχνολογία Super AMOLED δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό, το Galaxy Tab S καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, σε σύγκριση με τις LCD οθόνες, ενώ διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό. Και τα δύο μοντέλα της Galaxy Tab S σειράς, Galaxy Tab S 10,5’’ & Galaxy Tab S 8,4’’, είναι πολύ εύκολα στη μεταφορά, καθώς έχουν μέγεθος 6,6mm και βάρος μόλις 465 γρ. (10.5 ιντσών) και 294 γρ. (8,4 ιντσών).

Με τη μεγάλης διάρκειας μπαταρία και τη λειτουργία Ultra-Power Saving Mode, το Galaxy Tab S επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαύσουν αρκετές ώρες ψυχαγωγίας, χωρίς να τους απασχολεί η φόρτιση της συσκευής.

Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.