XBLOG logo @2x

Νέο Samsung Galaxy Tab 3 Lite με οθόνη 7 ιντσών

Samsung Galaxy Tab 3 Lite με οθόνη 7 ιντσών

Το νέο Galaxy Tab Lite με οθόνη 7 ιντσών παρουσίασε η Samsung, που συνδυάζει τη μοναδική εμπειρία της σειράς Galaxy Tab 3 με νέο και πιο λεπτό σχεδιασμό.

Διαθέτει λεπτό σχεδιασμό, είναι ελαφρύ και με μικρό πλαίσιο, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί ακόμη και με το ένα χέρι.

Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία 3,600mAh μεγιστοποιεί τη φορητότητα, και επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθήσει έως και οκτώ ώρες video playback χωρίς φορτιστή.

Η οθόνη 7 ιντσών του Galaxy Tab 3 Lite διαθέτει τη βέλτιστη ανάλυση, προκειμένου να προσφέρει στον χρήστη μια ακόμη καλύτερη εμπειρία θέασης. Η μπάρα menu βρίσκεται πάνω στο πλαίσιο, αντί για την οθόνη, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την εμπειρία ευρείας οθόνης (wide screen) του Galaxy Tab 3 Lite.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Ο ισχυρός διπύρηνος επεξεργαστής 1.2GHz του Galaxy Tab 3 Lite διασφαλίζει μια αδιάκοπη εμπειρία πολυμέσων για τον χρήστη όσο παίζει παιχνίδια, παρακολουθεί βίντεο, ή φορτώνει ιστοσελίδες.

Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει στο πίσω μέρος κάμερα 2 megapixel, με λειτουργίες, όπως: Smile Shot, με την οποία η κάμερα φωτογραφίζει αυτόματα, όταν ανιχνεύσει ένα χαμόγελο, Shoot & Share που επιτρέπει στον χρήστη να μοιράζεται φωτογραφίες αμέσως μετά τη λήψη τους και Panorama Shot που δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίζει αγαπημένα τοπία σε πανοραμικό πλάνο.

Το Samsung Galaxy Tab3 Lite με οθόνη 7 ιντσών θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε μαύρο και λευκό χρώμα τον Φεβρουάριο του 2014.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.