XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy S8: Δείτε ένα ξεχωριστό unboxing κάτω από την θάλασσα, παρέα με καρχαρίες

Η Samsung χθες το απόγευμα ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο Galaxy S8 και χωρίς να χάσει λεπτό άρχισε την διαφήμισή του στο Internet και τη τηλεόραση, ακόμα και στην Ελλάδα.


Η Samsung συνεργάστηκε με πάρα πολλές εταιρίες σε όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσει ένα επιτυχημένο λανσάρισμα για τη νέα ναυαρχίδα, και μία από αυτές είναι ο πάροχος T-Mobile στις ΗΠΑ. Η T-Mobile έλαβε από τις πρώτες το νέο κινητό και αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό: ένα υποβρύχιο unboxing.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο Product Manager της T-Mobile, ο Desmond “Des” Smith, ο οποίος φόρεσε μια στολή κατάδυσης, μπήκε σε ένα “κλουβί” και βυθίστηκε στη θάλασσα μαζί με έναν camera-man για να κάνει unboxing το Samsung Galaxy S8 παρέα με καρχαρίες και άλλα ψάρια.

Δείτε το βίντεο:

Όπως καταλαβαίνετε το κινητό επέζησε και ενεργοποιήθηκε επιτυχώς μέσα στη θάλασσα επειδή έχει πιστοποίηση IP68, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να επιβιώσει μέσα στο νερό για 30 λεπτά μέχρι 1.5 μέτρο. Αν και δεν θα πρέπει να παίρνετε το κινητό στη θάλασσα, το Galaxy S7 έχει αποδειχτεί “σκυλί” και το S8 αναμένεται να είναι το ίδιο καλό σε τέτοιες καταστάσεις.

Τα υποβρύχια unboxing δεν είναι κάτι νέο πάντως. Η Sony παρότι συμβουλεύει να μην βυθίζουμε τα αδιάβροχα κινητά της, είχε ανεβάσει και αυτή ένα παρόμοιο βίντεο για το Xperia Z3. Ύστερα το “κατέβασε” για να μην προτρέπει τους χρήστες να βυθίζουν το κινητό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.