XBLOG logo @2x

Νέες φωτογραφίες δείχνουν το Galaxy S8 και το S8+ σε όλους τους το μεγαλείο

Χθες είδαμε νέες φωτογραφίες του Galaxy S8 που έδειχναν το κινητό από κάθε πλευρά του, αφήνοντας λίγα στη φαντασία μας. Σήμερα, Κινέζοι έβγαλαν ακόμα περισσότερες φωτογραφίες την πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα δείχνοντας μας πως είναι στο χέρι.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει φέτος το Galaxy S8 με 5.8-ιντσών οθόνη με κυρτές άκρες, και το S8+ (Plus) με 6.2-ιντσών κυρτή οθόνη. Πλέον το μόνο που αλλάζει στα κινητά είναι οι διαστάσεις της οθόνης. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες hands-on φωτογραφίες του πρώτου.

Στη παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε το Galaxy S8 δίπλα στο Galaxy S8+. Το Sam Mobile ισχυρίζεται ότι η οθόνη παραμένει πάντα ενεργή για να δείχνει τις ειδοποιήσεις και την ώρα, όπως το Galaxy S7, και τώρα επειδή τα κουμπιά πίσω/home/πολυδιεργασίας αντικαταστάθηκαν με αφής επάνω στην οθόνη το home button θα φαίνεται πάντα (ακόμα και αν η οθόνη είναι σε Always-on λειτουργία). Με ένα πάτημα στο κουμπί θα ξυπνάει το κινητό και με δύο πατήματα θα ανοίγει η κάμερα – όπως γινόταν και με το φυσικό home button.

Samsung Galaxy S8 S8+ leak

Η Samsung θα καθυστερήσει το λανσάρισμα του κινητού για να βεβαιωθεί ότι δεν ανατινάζεται. Φήμες λένε ότι θα αποκαλύψει την ημερομήνια ανακοίνωσής του στην έκθεση MWC 2017.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.