XBLOG logo @2x

Το Samsung Galaxy S8 έρχεται με OLED οθόνη και ελάχιστα bezels;

Το 2018 είναι το έτος που θα δούμε πολλά νέα και καλά smartphones: η Apple λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το επανασχεδιασμένο iPhone 8 με OLED οθόνη, η LG δουλεύει σκληρά για το G6 και η OnePlus θέλει να κυκλοφορήσει μια νέα ναυαρχίδα με Snapdragon 830. Φυσικά η Samsung πρέπει να κάνει την καλύτερη δουλειά αφού μετά το φιάσκο του Note 7 πρέπει να βγάλει κάτι αρκετά καλό.

Σύμφωνα με αναφορά της The Investor, η Samsung θα τοποθετήσει μια OLED οθόνη στο Samsung Galaxy S8 για πανέμορφα χρώματα και θα μειώσει τα περιθώρια στα ελάχιστο. Συγκεκριμένα, 90% του σώματος θα αποτελείται από την οθόνη και μόλις 10% θα είναι για τα bezels. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung ετοιμάζει την απάντησή της στο Xiaomi Mi Mix, ένα γιγαντιαίο phablet με απειροελάχιστα bezels που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες.

Παλιότερες φήμες ισχυρίζονταν ότι το Galaxy S8 θα είναι το πρώτο Galaxy smartphone χωρίς κεντρικό κουμπί και φυσικά πλήκτρα, και η παραπάνω δήλωση μάλλον επαληθεύει αυτές τις πληροφορίες. Το κινητό λέγεται ότι θα ανακοινωθεί στις 28 Φεβρουαρίου και θα βασίζεται στο Snapdragon 830.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.