XBLOG logo @2x

Τα νέα Samsung Galaxy S8 & S8+ στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Samsung Galaxy S8 S8+
Το Galaxy S8 δίπλα στο S8+

Στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ έρχονται στις 28 Απριλίου τα πολυαναμενόμενα 4G+ Smartphones Samsung Galaxy S8 & S8+, με κορυφαίες επιδόσεις και εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν τα νέα Galaxy Smartphones από σήμερα το βράδυ έως και τις 18 Απριλίου στις ιστοσελίδες της COSMOTE και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, και να τα αποκτήσουν πρώτοι 8 ημέρες πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας τους. Το Samsung Galaxy S8 και το S8+ θα διατίθενται στην τιμή των 829€ και 929€ αντίστοιχα ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE. Οι καταναλωτές μπορούν να τα αποκτήσουν στα καταστήματα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ από 23€/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις.

Με κομψό, πολυτελή σχεδιασμό από αλουμίνιο και γυαλί, τα νέα Smartphones της Samsung είναι εξαιρετικά λεπτά και άνετα στο κράτημα. Διαθέτουν οθόνη Quad HD+ SAMOLED, 5,8’’ για το Galaxy S8 και 6.2’’ για το S8+, που αποτελεί την μεγαλύτερη οθόνη από όλα τα Smartphones της σειράς Galaxy S. Είναι εξοπλισμένα με ανανεωμένο σαρωτή ίριδας και Fiingerprint Scanner για καλύτερη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, αναβαθμισμένες Dual Pixel κάμερες για ολοζώντανες φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες, αλλά και προστασία IP68 από νερό και σκόνη. Η εσωτερική μνήμη 64GB, με δυνατότητα επέκτασης έως 256GB, αλλά και ο τελευταίας τεχνολογίας Qualcomm Snapdragon επεξεργαστής των 10 nanometer προσφέρουν μία ανώτερη απόδοση ισχύος.

Υποστηρίζοντας την τεχνολογία 4G+ (LTE Advanced), τα νέα Samsung Galaxy δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες έως και 500Mbps του 4G+ δικτύου COSMOTE, που έχει ήδη ξεπεράσει το 82% σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα. Οι δύο νέες συσκευές είναι πλήρως συμβατές και με την πρωτοποριακή υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling, για να μπορούν οι πελάτες COSMOTE κινητής να απολαμβάνουν σήμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Με τις δύο νέες συσκευές της Samsung η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζουν να εμπλουτίζουν τη μεγαλύτερη γκάμα 4G+ Smartphones που διαθέτουν στην ελληνική αγορά, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών για high-tech συσκευές, που επιτρέπουν άμεση συνδεσιμότητα με αξεπέραστες ταχύτητες mobile internet.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.