XBLOG logo @2x

Νέες διαφημίσεις για το Samsung Galaxy S3

Τρεις νέες διαφημίσεις δημοσίευσε η Samsung USA στο λογαριασμό της στο YouTube για το Samsung Galaxy S3. Αυτή τη φορά η κορεάτικη εταιρία δεν επιτίθεται τόσο άμεσα στην Apple, τον κύριο ανταγωνιστή της στην αμερικάνικη αγορά, αλλά προτιμά να αναδείξει κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά της συσκευής της.

Στο πρώτο βίντεο η Samsung διαφημίζει με αρκετά πρωτότυπο τρόπο τη δυνατότητα αποστολής αρχείων μέσω της τεχνολογίας NFC.

Ενώ ο πατέρας φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι, τα παιδιά του αλλά και οι γυναίκα του, τού στέλνουν στο κινητό βίντεο που έφτιαξαν, χωρίς να αντιμετωπίζουν τις χρονοβόρες αναμονές που απαιτούνται για την αποστολή αρχείων μέσω Bluetooth.

Το βίντεο της γυναίκας του μάλιστα αφήνει αρκετά υπονοούμενα για το περιεχόμενο του…

Το δεύτερο διαφημιστικό επικεντρώνεται στο S-Hub και στη δυνατότητα των χρηστών να ακούσουν τη μουσική συλλογή τους από όπου θέλουν μέσω streaming.

Ο απροετοίμαστος πρωταγωνιστής τα κάνει «μαντάρα» στο ραντεβού του, επιλέγοντας το λάθος κομμάτι στο στερεοφωνικό του.

Ευτυχώς η κοπέλα του αναλαμβάνει να σώσει την κατάσταση στέλνοντας του μια πιο ρομαντική playlist μέσω S-Beam.

Στο τρίτο βίντεο βλέπουμε δύο παίκτες να παίζουν το ίδιο παιχνίδι δίπλα-δίπλα, ο ένας στο iPhone και ο άλλος στο Samsung Galaxy S3.

Η διαφήμιση προβάλλει κυρίως το μέγεθος της οθόνης του κινητού της Samsung, με τον κάτοχο του iPhone να παραπονιέται συνεχώς, λέγοντας πως «δεν μπορώ να δω» και «πώς να κερδίσω, έχεις μεγαλύτερη οθόνη», με μια παρευρισκόμενη να του απαντάει κατάλληλα.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.