XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy S II: Το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο!

Παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες στο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη το νέο smartphone Samsung Galaxy S II! Πρόκειται για το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο, αφού έχει πάχος μόλις 8,49 χιλιοστά!

Το Galaxy S II τρέχει λειτουργικό Android 2.3 Gingerbread (πρόκειται για την πιο πρόσφατη έκδοση του Android)!

Επίσης ενσωματώνει τα τέσσερα νέα hubs της Samsung, που δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε περιεχόμενο, μουσική, παιχνίδια, ηλεκτρονικά έντυπα και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά τα άλλα διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή και προηγμένη συνδεσιμότητα 4G (HSPA+ 21Mbps), κάτι που κάνει την περιήγηση στο ίντερνετ ταχύτατη όπως και την εκτέλεση πολλαπλών λειτουργιών χωρίς να ανησυχείτε για το αν θα “κολλήσει” το κινητό!

Το Samsung Galaxy S II είναι εξοπλισμένο με 8 MP φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα, με δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής βίντεο 1080p HD! Επίσης, με την ενσωματωμένη τεχνολογία AllShare της Samsung, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να απαθανατίζουν τις ευχάριστες στιγμές, να δημιουργούν τα δικά τους αρχεία και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Η οθόνη του Galaxy S II είναι 4,27 ιντσών Super AMOLED Plus, ενώ οι εικόνες φαίνονται πιο λεπτομερείς από ποτέ χάρη στην τεχνολογία οθόνης RealStripe.

Σημαντικό είναι επίσης να αναφερθεί ότι υψηλές επιδόσεις της οθόνης δεν επιβαρύνουν την διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, σύμφωνα με την Samsung. Η σημαντική μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης σημαίνει ότι η συσκευή έχει καλύτερη ενεργειακή απόδοση από μια άλλη συσκευή αντίστοιχου μεγέθους, γεγονός που επιτρέπει στη Samsung να  ελαχιστοποιήσει το βάρος της συσκευής.

Samsung Galaxy S II

Samsung Hubs για «ευφυέστερη» διαδραστικότητα

Tο Samsung Galaxy S II αποτελεί τη συσκευή πρότυπο, που έχει επιλέξει η εταιρία για να παρουσιάσει τα Samsung Hubs. Πρόκειται για τις ολοκληρωμένες εφαρμογές κινητού τηλεφώνου, σχεδιασμένες να ταιριάζουν σε κάθε δραστηριότητα του χρήστη.

  • Social Hub Premium: Το μέλλον στην επικοινωνία, για συνομιλία με όποιον και όπως επιθυμεί ο χρήστης, από ένα μόνο σημείο της συσκευής: τη λίστα των επαφών. Καταγραφή του ιστορικού επικοινωνίας, Instant Messaging (IM) κατάσταση και ενημερώσεις από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι όλα εύκολα διαθέσιμα. Μέσω ενός και μόνο Hub προσφέρεται πρόσβαση σε όλους τους τύπους μηνυμάτων (push e-mail, κειμένου, VM και SNS), χωρίς την προσφυγή σε επιμέρους εφαρμογές.
  • Readers Hub: Τίτλοι βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων, διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή. Μέσω στρατηγικών συνεργασιών, το Samsung Readers Hub προσφέρει πάνω από 2,2 εκατομμύρια βιβλία και νουβέλες, 2.000 παγκόσμιες και τοπικές εφημερίδες σε 49 γλώσσες και 2.300 δημοφιλή περιοδικά σε 22 γλώσσες.
  • Game Hub: Ο ευκολότερος τρόπος για πρόσβαση στα καλύτερα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα. Με το γυροσκοπικό αισθητήρα τριών αξόνων, το Samsung Galaxy S II ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων στο χώρο του παιχνιδιού. Ανάμεσα σε διακεκριμένες εταιρίες που προσφέρουν γνωστούς τίτλους παιχνιδιών και δωρεάν δοκιμή, είναι η Gameloft ή η ngmoco.
  • Music Hub: Το Samsung Galaxy S II γίνεται το προσωπικό, αγαπημένο jukebox του χρήστη, που το συντροφεύουν κάθε στιγμή με 12 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια από την εταιρία 7digital. Η αναζήτηση αγαπημένων καλλιτεχνών και μουσικών επιτυχιών είναι μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο Galaxy S II.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S II

  • Λειτουργικό: Android 2.3 (Gingerbread)
  • Οθόνη: 4.27” WVGA (480×800) Super AMOLED Plus
  • Επεξεργαστής: 1 GHz Dual core Processor
  • Κάμερα: Κύρια Κάμερα: 8 MP Camera AF με LED Flash, Δευτερεύουσα Κάμερα: 2 MP Camera Single Shot, Panorama Shot, Smile Shot, Beauty Shot, Action Shot, Cartoon Shot
  • Βίντεο: Codex: MPEG4/H.264/H.263/DivX/VC-1. Playback : FULL HD (1080p) @ 30fps. Recording : FULL HD (1080p) @ 30fps
  • Ήχος: MP3, AAC, AAC+, eACC+, 3.5mm Ear Jack & Speaker, Stereo FM Radio με RDS, Voice Recorder
  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth technology v 3.0 + HS, USB 2.0, Wi-Fi 802.11 (a/b/g/n), Wi-Fi Direct, NFC Connectivity, MHL, DLNA (All Share)
  • Αισθητήρας: Accelerometer, Light, Digital Compass, Proximity, Gyro Scope Sensor
  • Μνήμη: 16/32 GB + microSD (μέχρι 32 GB)
  • Μπαταρία: 1650mAh
  • Διαστάσεις: 125.3 x 66.1 x 8.49 mm | Βάρος: 116 gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.