XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy Note | Τον Νοέμβριο στην Ελλάδα

Το νέο Samsung Galaxy Note θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και πρόκειται να αποτελέσει τη “γέφυρα” ανάμεσα στα tablet και τα smartphone!

Η Samsung παρουσίασε το νέο της «παιδί» εγκαινιάζοντας έτσι μία νέα κατηγορία προϊόντων.

Το Galaxy Note συνδυάζει υψηλή επεξεργαστική ισχύ με εξαιρετικές δυνατότητες φορητότητας. Επίσης διαθέτει τη νέα HD Super AMOLED οθόνη 5,3 ιντσών, τη μεγαλύτερη οθόνη υψηλής ευκρίνειας για συναρπαστικότερη εμπειρία θέασης.

Ταυτόχρονα εισάγεται η προηγμένη λειτουργία S Pen που επιτρέπει την πραγματοποίηση χειρόγραφων σημειώσεων στην οθόνη αφής του Galaxy Note εισάγοντας μία εντελώς καινούρια εμπειρία χρήσης.

Χαρακτηριστικό του S Pen είναι και το S Planner, ένας έξυπνος επαγγελματικός βοηθός μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το πρόγραμμά του, ενσωματώνοντας τη λίστα υποχρεώσεων στο ημερολόγιο καθιστώντας  τη διαδικασία ελέγχου και  πλοήγησης σχεδόν διαισθητική.

Μία ακόμη δυνατότητα του S Pen αποτελεί και το S Memo, μια εφαρμογή πολυμέσων που διευκολύνει την καταγραφή και επεξεργασία του περιεχομένου που δημιουργήθηκε από το χρήστη.

Οι φωτογραφίες, τα μηνύματα του τηλεφωνητή, τα δακτυλογραφημένα κείμενα, οι χειρόγραφες σημειώσεις ή οι ζωγραφιές μπορούν να αποθηκευτούν μέσω μιας ενιαίας εφαρμογής και να μετατραπούν σε ‘memo’ για περεταίρω επεξεργασία, σχολιασμό και ανταλλαγή με άλλες συσκευές.

Τέλος, το S Pen ενσωματώνει και τη λειτουργία one-step screen-capture που επιτρέπει στους χρήστες να απαθανατίζουν το περιεχόμενο που προβάλλει η οθόνη κάθε στιγμή, να σημειώσουν εύκολα και γρήγορα πάνω στην κάθε εικόνα και να την μοιραστούν με τους φίλους τους.

Το Samsung Galaxy Note θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά στα μέσα Νοεμβρίου.

Δείτε το Samsung Galaxy Note στο βίντεο που ακολουθεί!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.