XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy Note 8: Διέρρευσε από τώρα η πρώτη φωτογραφία

Μετά το φιάσκο του Galaxy Note 7 η Samsung υποσχέθηκε ότι θα λανσάρει ένα «πολύ καινοτόμο» Galaxy Note 8 επειδή υπάρχουν ακόμα φανατικοί της σειράς. Αφού η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S8 και ετοιμάζεται για το μεγάλο λανσάρισμά του σε όλο τον κόσμο, φαίνεται ότι Galaxy Note 8 έχει ήδη αρχίσει να τελειοποιείται και ξεκίνησαν οι διαρροές του.

Η παρακάτω φωτογραφία προέρχεται από την αξιόπιστη πηγή Slashleaks και δείχνει το προαναφερόμενο κινητό. Άμα η εικόνα είναι πραγματική, και αν όντως είναι αυτό το τελικό design του, τότε βλέπουμε ότι το Galaxy Note 8 είναι εμφανισιακά παρόμοιο με το Galaxy S8. Δίπλα στο phablet βλέπουμε επίσης και τη περίφημη γραφίδα S Pen της σειράς Note.

Samsung Galaxy Note 8 leak

Από την φωτογραφία δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πολλά. Σύμφωνα με φήμες, το Samsung Galaxy Note 8 θα ενσωματώνει 6,4 ιντσών οθόνη, Snapdragon 835 ή Exynos 9000 chipset, 6 GB μνήμη RAM και έως 256 GB αποθηκευτικό χώρο.

Παραδοσιακά η Samsung ανακοινώνει τα Note τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν θα μας έκανε εντύπωση αν φέτος το καθυστερήσει για να βεβαιωθεί ότι δεν έχει εκρηκτικά ελαττώματα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.