XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy Note 7: Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες της συσκευής

Αδιαμφισβήτητα το μεγάλο τεχνολογικό γεγονός του καλοκαιριού είναι η παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy Note 7. Το πολυαναμενόμενο phablet της κορεάτικης εταιρίας θα παρουσιαστεί στις 2 Αυγούστου σε τρεις ταυτόχρονες παρουσιάσεις σε διαφορετικά σημεία ανά τον κόσμο, στη Νέα Υόρκη στις 11 πμ, στο Ρίο ντε Τζανέιρο το μεσημέρι και στο Λονδίνο στις 16:00.

Όπως είναι αναμενόμενο ο όγκος των πληροφοριών σχετικά με την συσκευή είναι μεγάλος και για αυτό έχει διαρρεύσει ότι η συσκευή να διαθέτει σαρωτή ίριδας ματιού, κυρτή οθόνη και θα κυκλοφορήσει πιθανώς σε τρία χρώματα -μαύρο, ασημένιο, γαλάζιο- με εγκατεστημένη την ακυκλοφόρητη έκδοση Android 7 Nougat στην τιμή των €849 για την αγορά της Ευρώπης.

Νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν από το κινεζικό site κοινωνικής δικτύωσης Weibo, μας δείχνουν την συσκευή σε χρήση. Οι εικόνες είναι χαμηλής ανάλυσης και έτσι δεν διακρίνονται οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Οι μόνες πληροφορίες που σίγουρα μπορούμε να αντλήσουμε είναι από τις οπές στο μπροστινό πάνω μέρος του κινητού που μαρτυρούν την ύπαρξη LED ειδοποιήσεων, τον αισθητήρα ρύθμισης φωτεινότητας, την εμπρόσθια κάμερα και δύο ακόμα οπές που ίσως να χρειάζονται για την λειτουργία του σαρωτή ίριδας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.