XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy J2 (2016): Επίσημα με δύο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο Android smartphone Samsung Galaxy J2 (2016) το οποίο από την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις ότι φέρνει κάτι νέο. Συγκεκριμένα, διαθέτει ένα μεγάλο πλαίσιο τριγύρω από την κάμερα, το Smart Glow, και επίσης διαθέτει το Turbo Speed Technology (TST).

Το Smart Glow είναι κάτι σαν LED “φλας” για τις ειδοποιήσεις. Είναι ένα δαχτυλίδι που χρησιμοποιείται για τις ειδοποιήσεις, ή και σαν selfie flash, το οποίο ο χρήστης το ρυθμίζει για να μπορεί να αναγνωρίσει τον τύπο της ειδοποίησης από το χρώμα. Για παράδειγμα, μπορείς να βάλεις μπλε χρώμα για τις κλήσεις από τον κολλητό σου, κίτρινο για τις ειδοποιήσεις του Facebook ή κόκκινο για τις ειδοποιήσεις του αγαπημένου σου παιχνιδιού.

Το Smart Glow
Το Smart Glow

Το Turbo Speed Technology (TST) έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τις επιδόσεις του κινητού. Σύμφωνα με την Samsung, χάρη σε αυτό οι εφαρμογές φορτώνουν 40% πιο γρήγορα σε σχέση με άλλα κινητά με τη διπλάσια μνήμη RAM. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της «χρήσης ελάχιστων πόρων για να πραγματοποιηθεί μια συγκεκριμένη διεργασία στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.»

Ακόμη, το Samsung Galaxy J2 (2016) είναι το πρώτο Galaxy που “ντύνεται” με την ανανεωμένη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος TouchWiz.

Ο χρήστης μπορεί να βάλει συντομεύσεις εφαρμογών στην οθόνη κλειδώματος του Galaxy J2 (2016)
Τώρα ο χρήστης μπορεί να βάλει συντομεύσεις εφαρμογών στην οθόνη κλειδώματος

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Samsung Galaxy J2 (2016) διαθέτει 5-ιντσών HD οθόνη, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.5 GHz, 1.5 GB μνήμη RAM, 8 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα και 2,600 mAh μπαταρία. Πίσω έχει μια 8-megapixels κάμερα, ενώ μπροστά μια 5-megapixels.

Θα κυκλοφορήσει σε χρυσό, μαύρο και λευκό χρώμα. Έχει διαστάσεις 142.4 x 71.1 x 8.0 χιλιοστά και τρέχει το Android 6.0 Marshmallow «από το κουτί.» Θα λανσαριστεί πολύ σύντομα στην Ινδία με κόστος περίπου $145 (INR 9,750). Μαζί του θα κυκλοφορήσει και το φθηνό Samsung Galaxy J1 Ace Neo.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.