XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy J Max: Το προσιτό phablet 7″

Samsung Galaxy J Max

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Samsung Galaxy J Max, ένα phablet με οθόνη 7-ιντσών, για όσους έχουν περιορισμένο budget. Η ανακοίνωσή του έγινε παράλληλα με του Samsung Galaxy J2 (2016), ένα smartphone με δύο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, και του Samsung Galaxy J1 Ace Neo, το φθηνότερο κινητό της Samsung για φέτος.

Το Samsung Galaxy J Max διαθέτει 7-ιντσών οθόνη ανάλυσης 1280 x 800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.5 GHz, 1.5 GB μνήμη RAM, 8 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, FM ραδιόφωνο και 4000 mAh ενσωματωμένη μπαταρία. Η κύρια κάμερά του έχει ανάλυση 8-megapixels, LED flash και διάφραγμα f/1.9, ενώ η εμπρόσθια 2-megapixels και διάφραγμα f/2.2.

Δεδομένου του μεγέθους του (186.9×108.8×8.7 χιλιοστά), η Samsung προσφέρει ένα Bluetooth ακουστικό μαζί με τη συσκευή για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Το Galaxy J Max υποστηρίζει τα 4G VoLTE δίκτυα και έχει υποδοχή για δύο κάρτες SIM. Τρέχει το Android 5.1 Lollipop «από το κουτί» και ενσωματώνει την εφαρμογή S Bike για τους ποδηλάτες και τη λειτουργία Ultra Data Saving για εξοικονόμηση δεδομένων (μέσω Opera Max).

Το Samsung Galaxy J Max θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα Ιουλίου στην Ινδία με κόστος περίπου $199 (Rs. 13400) σε μαύρο, λευκό και χρυσό χρώμα. Δεν γνωρίζουμε αν θα λανσαριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.