XBLOG logo @2x

Το Samsung Galaxy C7 Pro είναι εδώ με 5,7” οθόνη και μεταλλικό σώμα

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το νέο smartphone μεσαίας κατηγορίας Samsung Galaxy C7 Pro, λίγες μέρες μετά το τέλος της φετινής έκθεσης CES 2017.

Το νέο Samsung Galaxy C7 Pro έρχεται με 5,7-ιντσών Super AMOLED οθόνη ανάλυσης 1080p, βασίζεται στο Snapdragon 625 (με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.2 GHz) και τρέχει το Android 6.0.1 Marshmallow με το γνώριμο περιβάλλον της Samsung. Μερικά από τα χαρακτηριστικά λογισμικού περιλαμβάνουν τα Always-On display και Samsung Pay.

Samsung Galaxy C7 Pro

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητού έχουμε 4 GB μνήμη RAM, 64 GB χωρητικότητα (εκ των οποίων τα 50.9 GB είναι διαθέσιμα στον χρήστη) και κάμερα 16-megapixels με διάφραγμα f/1.9 (μπροστά και πίσω) και δυνατότητα λήψης full HD βίντεο στα 30fps.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το Galaxy C7 Pro έρχεται με υποδοχή για δύο κάρτες SIM, όμως ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την δεύτερη θέση για την τοποθέτηση κάρτας μνήμης microSD, όπως στα κινέζικα κινητά. Θα κυκλοφορήσει στη Κίνα στις 16 Ιανουαρίου και δεν γνωρίζουμε αν θα πετάξει ποτέ για Ευρώπη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.