XBLOG logo @2x

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Το Galaxy C10 είναι το πρώτο κινητό της Samsung με διπλή κάμερα

Η Samsung από φέτος θα αρχίσει να χρησιμοποιεί κύριες κάμερες με δύο αισθητήρες, και το Galaxy Note 8 θα φημολογείται πως θα είναι η πρώτη ναυαρχίδα των Κορεατών με αυτή τη διάταξη. Όμως προτού βγάλει το Note θα δοκιμάσει αυτή τη τεχνολογία σε ένα πιο αδύναμο smartphone, το Galaxy C10.

Το Samsung Galaxy C10 το έχουμε ξανακούσει σε παλιότερες φήμες και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τη πρώτη του φωτογραφία. Η εικόνα δείχνει τη διπλή κάμερα του κινητού, το φλας ανάμεσα στις κάμερες, το μεταλλικό του σώμα βαμμένο σε ροζ χρώμα και τις γραμμές για τη κεραία. Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, οπότε το κεντρικό κουμπί -με τον αισθητήρα- εξακολουθεί να υπάρχει κάτω από την οθόνη.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy C10, το μόνο που έχουμε ακούσει είναι το chipset. Το κινητό θα ενσωματώνει το Snapdragon 660 της Qualcomm το οποίο μέσω του κρύβει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή και τη μονάδα γραφικών Adreno 512.

Η Samsung έχει ακουστεί, επίσης, ότι θα λανσάρει και το Galaxy C10 Plus και ότι θα ενσωματώσει τη ψηφιακή βοηθό Bixby σε αυτά τα μοντέλα (θα έχουν και το ειδικό κουμπί της Bixby όπως το Galaxy S8). Πάντως τα κινητά της σειράς C προορίζονται αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας και δεν έρχονται στην Ελλάδα ούτε με παραεισαγωγές, οπότε μην κάνετε όνειρα για τα Galaxy C10 και C10 Plus.

Ενημέρωση @ 18 Μαΐου, 18:51:Σύμφωνα με το Phone Arena, η εικόνα είναι ψεύτική.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.