XBLOG logo @2x

Samsung E1130B: Πόσο αντέχει βυθισμένο στο νερό και σε χτυπήματα με σφυρί;

Αγρότες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί, γενικά όσοι εργάζονται στην οικοδομή ή ναυπηγεία και άλλους παρόμοιους εργασιακούς χώρους, σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να χρησιμοποιούν ένα ακριβό smartphone, το οποίο μπορεί να έχει πάρα πολλές δυνατότητες, αλλά σε μια ενδεχόμενη πτώση ή κακομεταχείριση δε θα αντέξει πολύ.

Αντίθετα, ένα κινητό με λιγότερες μεν δυνατότητες και “ανέσεις”, αλλά με τέτοια κατασκευή που να αντέχει στα χτυπήματα, τις πτώσεις και την κακομεταχείριση είναι ό,τι πρέπει για τις παραπάνω κατηγορίες επαγγελματιών.

Ένα από αυτά τα κινητά είναι και το Samsung E1130B, το οποίο είναι πολύ φθηνό (η τιμή του στα περισσότερα καταστήματα που το έψαξα δεν ξεπερνάει τα 50 ευρώ) και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε πτώσεις, χτυπήματα, ενώ αντέχει ακόμα και αν πέσει πάνω του νερό ή ακόμα χειρότερα αν βυθιστεί για λίγο μέσα στο νερό!

Ο Κώστας από το techblog το χτύπησε αρκετές φορές με ένα σφυρί, ενώ αμέσως μετά το βύθισε μέσα σε ένα μπολ με νερό! Δείτε πόσο άντεξε το κινητό στο video που ακολουθεί!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.