XBLOG logo @2x

Samsung Beat Dj hands on @ club Room Ειρηνικός

Δύο από τους δημοφιλέστερους DJs και παραγωγούς της house μουσικής, τον Sandy  Rivera και τον Funkerman για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πλαισιωμένους από τους Έλληνες DJs Γιώργο Σειρά και Dimension X, παρουσίασαν τα καταστήματα Wind και η Samsung την Κυριακή 5 Ιουλίου στο club Room Ειρηνικός, στο πλαίσιο του “Beat DJ Club Tour” για το νέο μουσικό κινητό Samsung Βeat Dj.

Το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού με ελεύθερη είσοδο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού χιλιάδες φίλοι των δημοφιλών DJs διασκέδασαν με τη μουσική. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι απ΄όλους τις λειτουργίες του νέου μουσικού κινητού Samsung Βeat Dj και να ζήσουν την εμπειρία της εντυπωσιακής αυτής συσκευής με προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ήχου, οθόνη αφής και πολλές άλλες μουσικές δυνατότητες οι οποίες τη μετατρέπουν σε μία «πραγματική κονσόλα DJ».

Ο διαγωνισμός Samsung Beat DJ battle ανέδειξε στην έναρξη της βραδιάς τον καλύτερο “Beat Dj”, με έπαθλο μια συσκευή “Samsung Beat Dj” ενώ 5 ακόμα τυχεροί μετά από σχετική κλήρωση κέρδισαν από μια συσκευή “Samsung Beat Dj” και 100 ακόμα κέρδισαν από ένα συλλεκτικό t-shirt. Επίσης όλοι όσοι είχαν ενεργοποιημένο το Bluetooth της συσκευής τους έλαβαν το νέο track του Γιώργου Σειρά “Love changes”, το οποίο γράφτηκε αποκλειστικά για το  λανσάρισμα του Samsung Βeat Dj από τα καταστήματα Wind.

Εκτός από την Αθήνα, το “Beat the DJ Club Tour” πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επίσης επιτυχία σε 5 ακόμα πόλεις, τη Λάρισα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη και τη Μύκονο.

Το νέο μουσικό κινητό της Samsung διατίθεται από τα 400 καταστήματα Wind σε όλη την Ελλάδα μαζί με σημαντική έκπτωση για αγορά συσκευής με σύνδεση κρατώντας το ίδιο νούμερο από οποιοδήποτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, δώρο multimedia υπηρεσίες Wind αξίας 100 ευρώ και μία αποκλειστική συλλογή με τα 15 πιο δημοφιλή dance summer tracks.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.