XBLOG logo @2x

Η Samsung συμμετέχει στην έκθεση ωρολογοποιίας Baselworld 2017

Η Samsung έχει την τιμή να συμμετέχει στη Μέκκα των ρολογιών, την έκθεση ωρολογοποιίας Baselworld 2017. Η εταιρεία γεφυρώνει τον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας με την κληρονομιά του ελβετικού σχεδιασμού ρολογιών, επιδεικνύοντας τα smartwatches της σειράς Gear.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Samsung θα παρουσιάσει συναρπαστικούς concept σχεδιασμούς, ειδικά σχεδιασμένα λουράκια και επιπλέον επιλογές χρωμάτων για το Gear S3. Εμπνευσμένο από την τέχνη της ωρολογοποιίας, το Gear S3 συνδυάζει προσεγμένες λεπτομέρειες και premium στοιχεία σχεδιασμού, που συναντώνται σε ένα κλασικό ρολόι με καινοτομίες έξυπνης τεχνολογίας, που απαιτούνται από ένα smartwatch. Τα οφέλη για τον χρήστη συνάδουν με την ποιότητα του σχεδιασμού – από την ανθεκτικότητα στο νερό και την αντοχή υψηλού επιπέδου έως το ενσωματωμένο ηχείο για κλήσεις, τα φωνητικά μηνύματα, την αναπαραγωγή μουσικής και το αυτόνομο GPS για την παρακολούθηση δραστηριοτήτων εκγύμνασης. Το Gear S3 έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει κάθε συλλογή ρολογιών και ξεχωρίζει ανάμεσα στα πολυτελή ρολόγια που εκτίθενται στην έκθεση Baselworld.

«Κατανοούμε ότι το ρολόι ξεπερνάει την ανάγκη του χρήστη να βλέπει την ώρα, καθώς θα πρέπει να μπορεί να ικανοποιήσει το προσωπικό ύφος και τα ενδιαφέροντά του. Το Gear S3 προχωράει σε επόμενο επίπεδο την άνεση, το στυλ και την καινοτομία, διατηρώντας ταυτόχρονα τη δέσμευση για ποιοτική κατασκευή», δήλωσε ο Younghee Lee, Executive Vice President του Global Marketing, Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Το Gear S3 είναι παραπάνω από ένα smartwatch, είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο ρολόι, που αποτελεί μία διαχρονική επιλογή στην κατηγορία των smartwatches και απευθύνεται τόσο σε λάτρεις των ρολογιών όσο και σε λάτρεις της τεχνολογίας».

O σχεδιαστής πολυτελών ρολογιών με έδρα την Ελβετία, Yvan Arpa, θα συμμετέχει στο πλευρό της Samsung στην έκθεση Baselworld για να παρουσιάσει τρία concept ρολόγια που βασίζονται στο Gear S3. Τα τρία concepts περιλαμβάνουν ένα ρολόι, το οποίο με την πρώτη ματιά μπορεί να μοιάζει στο Gear S3, αλλά είναι ένα κλασικό ρολόι με κίνηση και λεπτομέρειες κατασκευής στην Ελβετία. Επιπλέον, θα παρουσιάσει μία ανανεωμένη έκδοση του Gear S3, που πηγαίνει ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά το φινίρισμα, καθώς και μία εκδοχή του Gear S3 ως υβριδικό ρολόι τσέπης. Η συνεργασία αποτελεί απόδειξη της συνεχούς έμφασης της Samsung να επεκτείνει τα παραδοσιακά όρια και να επιφέρει σημαντικές καινοτομίες.

«Η παρουσία της Samsung στην έκθεση Baselworld αποδεικνύει τον εξελισσόμενο κόσμο της τεχνολογίας και της ωρολογοποιίας», δήλωσε ο σχεδιαστής ρολογιών, Yvan Arpa, ο οποίος συμμετείχε στην αρχική διαδικασία σχεδιασμού του Samsung Gear S3. «Η Samsung έχει δεσμευτεί να παρέχει ποιότητα κατασκευής σε όλα τα προϊόντα της, ώστε να αντανακλούν την κληρονομιά και την εξέλιξη της βιομηχανίας των ρολογιών».

Από το 2013 που η Samsung παρουσίασε την πρώτη της wearable συσκευή, το Galaxy Gear smartwatch, έχει εδραιώσει την ηγετική της θέση στο χώρο των wearables και συνεχίζει να επεκτείνει τα όρια, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιό της με διαφορετικές και καινοτόμες λύσεις, που συνδυάζουν την τεχνολογία, τις υπηρεσίες και την άνεση. Επίσης, και το Gear S2, το οποίο θα προβάλλεται στο περίπτερο της Samsung, αποτελεί μία εκπληκτική επιλογή για όλους όσους ψάχνουν ένα smartwatch που μπορούν να προσαρμόσουν βάσει των προτιμήσεων τους, με επιφάνειες ρολογιού και λουράκια για κάθε περίσταση, στυλ ή εκγύμναση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.