XBLOG logo @2x

Samsung B7610 Louvre: Με QWERTY πληκτρολόγιο και 5 Megapixels κάμερα

Η Samsung νομίζω ότι είναι η εταιρεία που μας παρουσιάζει πιο συχνά και από ένα νέο μοντέλο της. Αυτή τη φορά μπορεί να μην έχουμε κάτι επίσημο, ωστόσο επιτέλους βλέπουμε στο διαδίκτυο τις πρώτες φωτογραφίες του Samsung B7610 Louvre. Εδώ και αρκετούς μήνες ακούγαμε φήμες για το Louvre, ωστόσο δεν είχαμε την τύχη να το δούμε σε κάποια φωτογραφία.

Το νέο κινητό τηλέφωνο της Samsung, αποτελεί την χαρά του businessman, καθώς διαθέτει μεγάλη οθόνη 3,5″ καθώς και QWERTY πληκτρολόγιο για εύκολη και γρήγορη εισαγωγή κειμένου.

Πιστεύω ότι το Louvre είναι ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα κινητά της αγοράς, αφού εκτός της μεγάλης οθόνης, θα έρχεται εφοδιασμένο με 5 Megapixels κάμερα, HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi και GPS. Μπορεί η εσωτερική του μνήμη να είναι 1 GB, ωστόσο μπορείτε πολύ εύκολα να αυξήσετε την χωρητικότητα του κινητού μέσω καρτών microSD.

Τον Ιούλιο, όταν το Louvre κάνει την εμφάνισή του στην Γαλλία, θα “φοράει” Windows Mobile 6.1, αλλά σύμφωνα με την τακτική της Samsung θα μπορεί μελλοντικά να αναβαθμιστεί και να δεχτεί τα νέα Windows Mobile 6.5.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με της φήμες, η τιμή του αναμένεται να είναι περίπου 350 ευρώ.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.