XBLOG logo @2x

Samsung All-in-One: Το νέο PC που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σαν ηχείο

Η σχεδίαση ενός All-in-One υπολογιστή δεν είναι δύσκολη, αφού στην ουσία έχεις να σχεδιάσεις ένα στιλάτο monitor. Αυτό θεωρείται πλέον η κλασική προσέγγιση σε ένα AiO (βλ. Apple iMac), επομένως οι εταιρίες φέτος προσπάθησαν να διαφοροποιηθούν. Για παράδειγμα η Microsoft έβγαλε το Surface Studio που αμέσως έγινε το όνειρο κάθε γραφίστα, η HP παρουσίασε στη CES 2017 ένα πανέμορφο AiO με κυρτή οθόνη και η Dell ένα περίεργο με 10 ηχεία. Η Samsung τα βαρέθηκε όλα αυτά και αποφάσισε να σχεδιάσει ένα που το μισό είναι οθόνη και το άλλο μισό… ηχείο.

Το όνομα του PC είναι Samsung All-in-One. Για όσους δεν το καταλάβετε, είναι ένα All-in-One PC με 24-ιντσών οθόνη αφής και ανάλυση full HD. Η οθόνη μπορεί να έχει κλίση και μπορεί επίσης να προσαρμοστεί στο ύψος του χρήστη. Κάτω από την οθόνη υπάρχει ένα ηχείο που αποτελείται από δύο στέρεο ηχεία 10W και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν Bluetooth ηχείο για άλλες συσκευές όταν ο υπολογιστής είναι απενεργοποιημένος.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung All-in-One, οι Κορεάτες αποκάλυψαν μόνο ότι διαθέτει Intel Core i5-7400T επεξεργαστή 6ης γενιάς χρονισμένο στα 2.4 GHz, 8/16 GB μνήμη RAM και 1 TB σκληρό δίσκο ο οποίος δυστυχώς είναι στα 5400RPM. Άμα δεν σας ικανοποιεί το hardware η εταιρία αναφέρει ότι αναβαθμίζεται.

Δεν έγινε γνωστό πού και πότε θα κυκλοφορήσει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.