XBLOG logo @2x

Samsung: 10 εκατομμύρια πωλήσεις κινητών με οθόνη αφής

Νομίζω ότι το 2008 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές για την Samsung, όσον αφορά τις πωλήσεις κινητών με οθόνη αφής. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, κατάφερε να πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια κινητά με οθόνη αφής μέσα στο 2008 σε ολόκληρο τον κόσμο!

Αν σκεφτεί κανείς ότι όλα τα κινητά με οθόνη αφής που πουλήθηκαν μέσα στο 2008 αντιστοιχούν σε 37 εκατομμύρια κομμάτια, τότε εύκολα μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι η Samsung πούλησε σχεδόν το 1/4 από αυτά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το μεγαλύτερο μέρος των touch screen κινητών της Samsung πουλήθηκαν στην Ευρώπη (περίπου 4 εκατομμύρια), ενώ και στην αμερικανική αγορά οι πωλήσεις έφτασαν τα 2,2 εκατομμύρια τηλέφωνα.

Επίσης και η LG ανακοίνωσε πως το Viewty έχει πουλήσει μέχρι στιγμής περίπου 5 εκατομμύρια κομμάτια.

Νομίζω ότι μετά το iPhone όλες οι κατασκευάστριες εταιρείες έχουν στρέψει την προσοχή τους σε κινητά τηλέφωνα με οθόνη αφής, προσπαθώντας να χτυπήσουν το κινητό τηλέφωνο της Apple.

Τέλος, όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο πολλά touch screen κινητά τηλέφωνα θα μπαίνουν στην αγορά, σε μια προσπάθεια να κάνουν τη διαφορά και να κερδίσουν τη μάχη του ανταγωνισμού.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.