XBLOG logo @2x

Samsung, Νέες βιντεοκάμερες

Η Samsung παρουσιάζει νέες σειρές από βιντεοκάμερες και επεκτείνει με νέα μοντέλα τις ήδη υπάρχουσες σειρές, προσθέτοντας προηγμένα και καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως συνδεσιμότητα Wi-Fi και DLNA. Η νέα σειρά S καταλαμβάνει την παγκόσμια πρωτοπορία διαθέτοντας ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi και DLNA στα μοντέλα της. Αποτελούμενη από τρία νέα μοντέλα, HMΧ-S10, HMΧ-S15 και HMΧ-S16, η νέα S Series είναι η σειρά βιντεοκαμερών full HD με την υψηλότερη απόδοση στην ιστορία της Samsung.

Οι τρεις νέες βιντεοκάμερες περιλαμβάνουν το νέο επεξεργαστή Victoria Engine της Samsung, καθώς και έναν πρωτοποριακό αισθητήρα εικόνας BSI (Back Side Illumination) CMOS 1/2,3 inch, που συνδυαστικά αποδίδουν εκπληκτική ποιότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα μοντέλα HMΧ-S15 και HMΧ-S16 είναι τα πρώτα που προσφέρουν ταυτόχρονα ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi και DLNA, καθώς και τη λειτουργία Samsung AllShare.

Κάθε βιντεοκάμερα της σειράς S διαθέτει ισχυρούς φακούς Schneider Kreuznach Varioplan-HD, 18Χ Intelli Zoom και μεγάλες LCD οθόνες αφής 3,5 ιντσών που φιλοξενούν τρισδιάστατο graphic user interface (GUI) και προσφέρουν συναρπαστικά οπτικά εφέ και ευκολία στη χρήση. Επιπλέον, χρησιμοποιούν εσωτερική μνήμη Solid State Drive (SSD) για μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με άλλες μορφές εσωτερικής μνήμης. Οι βιντεοκάμερες της σειράς S προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως flash για λήψη ψηφιακής εικόνας 10 mega-pixel, εκτύπωση του storyboard, ικανότητα για λήψεις σε πολύ αργή κίνηση και Time Lapse recording υψηλής ευκρίνειας.

Οι νέες full-HD ψηφιακές βιντεοκάμερες HMΧ-H200, HMΧ-Η203, HMΧ-H204 και HMΧ-H205 της σειράς H προσφέρουν εμπειρία υψηλής ποιότητας. Οι τέσσερις βιντεοκάμερες διαθέτουν τον επαναστατικό αισθητήρα εικόνας BSI CMOS της Samsung, που είναι σχεδιασμένος να απορροφά περισσότερο φως από άλλους συμβατικούς αισθητήρες και να προσφέρει πρωτοφανές αποτέλεσμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η εσωτερική μνήμη τους είναι υψηλών επιδόσεων χρησιμοποιώντας τη Solid State Drive (SSD) της Samsung, τεχνολογία που προσφέρει εσωτερική μνήμη μεγαλύτερης διάρκειας. Οι βιντεοκάμερες της σειράς H διαθέτουν ευρυγώνιο φακό 37 χιλιοστών, με πολυδύναμο οπτικό ζουμ 20Χ, και ενισχύουν την ποιότητα της λήψης με την τεχνολογία Smart Optical Image Stabilisation. Επιπλέον χαρακτηριστικά των νέων βιντεοκαμερών H-Series αποτελούν η δυνατότητα λήψης ψηφιακών φωτογραφιών 4,7 mega-pixel, το Smart Auto mode που επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη σκηνή λήψης, καθώς επίσης και το Time Lapse recording.

Η Samsung επεκτείνει επίσης τη διάσημη σειρά compact ψηφιακών βιντεοκαμερών F με την προσθήκη τριών μοντέλων ultra-zoom, συμβατών με το YouTube, τις SMΧ-F40, SMΧ-F43, και SMΧ-F44. Η νέα γενιά F προσφέρει στους χρήστες πρόσθετα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής της μπαταρίας και το 65Χ Intelli Zoom, το οποίο δίνει τη δυνατότητα εστίασης σε μακρινές εικόνες. Οι βιντεοκάμερες SMX-F43 και SMX-F44, διαθέτουν μπαταρία με διάρκεια ζωής περισσότερη από πέντε ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Συνδυαστικά με την προηγμένη τεχνολογία συμπίεσης δεδομένων H.264, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν βίντεο έξι ωρών για κάθε 16GB εσωτερικής μνήμης. Οι SMX-F40, SMX-F43 και SMX-F44 είναι εξοπλισμένες με το πρόγραμμα intelli studio 2.0 και με το animated thumbnail, που απλοποιεί τον τρόπο που οι χρήστες αναζητούν video clips.

Τέλος, οι νέες SMX-C20, SMX-C24 και full HD HMX-M20 compact ψηφιακές βιντεοκάμερες είναι εργονομικά σχεδιασμένες, καλαίσθητες, πλήρως εξοπλισμένες με χρήσιμες λειτουργίες και διαθέτουν τον ενσωματωμένο φακό 25 degree Active Angle, ο οποίος ήταν το χαρακτηριστικό σχεδιαστικό γνώρισμα των προκατόχων τους, SMX-C10 και HMX-R10.

Ειδικά, η HMX-M20 χρησιμοποιεί τον αισθητήρα εικόνας Back Side Illumination (BSI) CMOS, για ιδιαίτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οπτικό ζουμ 8Χ, intelli-zoom 12Χ και την ικανότητα λήψης φωτογραφίας σε απίστευτη ανάλυση 12MP. Με την SMX-C24, οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν την ενσωματωμένη επεκτάσιμη flash μνήμη των 16GB. Επιπρόσθετα, οι τρεις βιντεοκάμερες είναι εξοπλισμένες με το πρόγραμμα intelli studio που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδέσουν τη βιντεοκάμερα σε οποιοδήποτε υπολογιστή μέσω USB για διαχείριση υλικού, χωρίς την εγκατάσταση υποστηρικτικού λογισμικού.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.