XBLOG logo @2x

Sagemcom Alium, Android Smartphone για το σπίτι

Το Alium παρουσίασε η Sagemcom, το πρώτο smartphone για το σπίτι με λειτουργικό Android.

Αυτό το επαναστατικό τηλέφωνο συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες μιας σταθερής γραμμής: άριστη ποιότητα ήχου στο ακουστικό, ακόμα και σε λειτουργία ανοιχτής ακρόασης και ασύρματο τηλέφωνο με χαμηλή εκπομπή ακτινοβολίας, που είναι συμβατό με τα υπόλοιπα ασύρματα τηλέφωνα του σπιτιού…

Επιλέον, το Alium προσφέρει όλες τις υπηρεσίες ενός smartphone, χάρη στο Αndroid λειτουργικό σύστημα που διαθέτει: πλοήγηση ακριβείας σε οθόνη αφής , πρόσβαση στο Internet, λήψη εφαρμογών και κάμερα για βίντεο κλήσεις..

Μπορείτε πολύ εύκολα να μεταφέρετε τις επαφές σας από το smartphone σας, να πραγματοποιήσετε και να δεχθείτε κλήσεις, μέχρι και να δείτε το πρόγραμμα της τηλεόρασης στην οθόνη του Alium.

Οι εφαρμογές για Facebook, Twitter ακόμα και TuneIn είναι ήδη εγκατεστημένες στη συσκευή, ενώ έχετε τη δυνατότητα να κατεβάστε και άλλες, ακριβώς όπως και στο smartphone σας. Τώρα ολα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet ή να διαβάσουν τα email τους ανά πάσα στιγμή.

Το Alium είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής 3.5 ιντσών, με ανάλυση 320 x 480 pixels και μπροστινή κάμερα 2 megapixel, ιδανική για βιντεοκλήσεις. Επιπλέον, έχει 2 GB εσωτερική μνήμη την οποία μπορείτε να επεκτείνετε με την καρτούλα microSD 4GB που περιέχετε στη συσκευασία.

Τέλος, χάρη στις δύο ανεξάρτητες βάσεις, εκπομπής και φόρτισης, μπορείτε να τοποθετήσετε το Alium οπουδήποτε θέλετε στο σπίτι.

Το Alium αναμένεται να διατεθεί σύντομα στην ελληνική αγορά με τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 200 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.