XBLOG logo @2x

Είναι επίσημο: Ο Darth Vader επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη

Η Lucasfilm έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας «Rogue One: A Star Wars Story» το οποίο επιβεβαιώνει τις φήμες: θα δούμε ξανά τον Darth Vader στην μεγάλη οθόνη.

Το νέο trailer του Rogue One δεν αποκαλύπτει πολλά για την πλοκή της ταινίας -μόνο ότι η πρωταγωνίστρια θα κάνει νέους φίλους και θα υπάρχει ένα ρομπότ-σύμμαχος που θα τους ακολουθεί κάνοντας αστεία- όμως δείχνει τον Darth Vader για ένα δευτερόλεπτο. Από την εικόνα καταλαβαίνουμε ότι ο Darth Vader κοιτάζει τα σχέδια του Death Star το οποίο εκείνη τη περίοδο βρίσκεται υπό κατασκευή.

Τα γεγονότα του «Rogue One: A Star Wars Story» λαμβάνουν χώρα πριν του «Star Wars: A New Hope» και φαίνεται ότι θα είναι η πρώτη Star Wars ταινία χωρίς φωτόσπαθα. Πρωταγωνίστρια είναι η Jyn Erso (Felicity Jones) η οποία συνεργάζεται με επαναστάτες και μαζί πρέπει να κλέψουν τα σχέδια του Death Star για να μπορέσουν να το καταστρέψουν.

Το cast περιλαμβάνει τους Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, και Forest Whitaker. Η ταινία σκηνοθετείται από τον Gareth Edwards και παράγεται από τους Kathleen Kennedy, Allison Shearmur, και Simon Emanuel. Θα βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα.

Μπορείτε να δείτε το teaser trailer εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.