XBLOG logo @2x

Roger Sanchez – Release Yourself vol.06

Roger Sanchez - Release YourselfΗ έκτη συλλογή της πετυχημένης σειράς Release Yourself του Roger Sanchez επιστρέφει στις 4 Ιουνίου στα δισκοπωλεία, ενώ μέσα στη συλλογή συναντάμε και το κομμάτι “Symphony of Love” του δικού μας Agent Greg!

To Release Yourself είναι ένα από τα καθιερωμένα brands στην δισκογραφία, το ραδιόφωνο, το podcasting και τα events. Όλα τα κομμάτια είναι μιξαρισμένα από τον Roger Sanchez, έναν από τους πιο δημοφιλείς house DJs στον κόσμο! Η συλλογή Release Yourself ξεχωρίζει για το ιδιόμορφο artwork της αλλά και την high-class συσκευασία της. O Roger Sanchez με ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο φετινό Winter Music Conference στο Miami, ετοιμάζεται για ένα μακρύ και καυτό καλοκαίρι στους ρυθμούς του Release Yourself, αφού έχει προγραμματίσει events σε όλο τον κόσμο, από το Pacha στην Ίμπιζα, μέχρι το Crobar στη Νέα Υόρκη και πολλές άλλες πόλεις!

Το Pre-Party cd της έκτης συλλογής του Release Yourself αποτελεί έναν συνδυασμό από tech house, minimal και deep soulful house επιλογές από τους Dj Pippi, Rocco, Claude von Stroke, Joeski και άλλους, προετοιμάζοντας το έδαφος για το Party cd με upfront tribal, electro, club και vocal house από τους Basement Jaxx, Terranova & Austin Leeds, Samuel L Session, Ralph Falcon και Laidback Luke. [tracklist]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.