XBLOG logo @2x

Rob Shoesmith: Πριν καν ανακοινωθεί το iPhone 5, εκείνος μαζεύει προϊόντα από σπόνσορες για να κατασκηνώσει έξω απ΄το Apple Store!

Τελικά υπάρχει μπόλικη τρέλα στον κόσμο! Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σκηνές και αρκετούς φαν και μη της Apple να στήνονται σε ουρά έξω από τα Apple Store ανά τον κόσμο για να αποκτήσουν πρώτοι τα νέα προϊόντα της εταιρίας, όπως πχ έγινε με τα iPhone, τα iPad κλπ…

Ο 29χρονος Rob Shoesmith όμως αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπέρα!

Ανακοίνωσε ότι θα κατασκηνώσει έξω από το Apple Store του Λονδίνου κατά την κυκλοφορία του iPhone 5 και ξεκίνησε να μαζεύει ήδη προϊόντα που του χορηγούν δωρεάν διάφορες εταιρίες, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο σκοπεύει να παρουσιάσει στο blog του τις ημέρες που θα κατασκηνώσει έξω από το Apple Store!

Σημαντική λεπτομέρεια: Ναι, δεν κάνετε λάθος. Η κυκλοφορία του iPhone 5 ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τα χείλη του Steve Jobs ή άλλου υψηλόβαθμου στελέχους της Apple. Μόνο φήμες κυκλοφορούν μέχρι τώρα και όλοι περιμένουν ότι τους επόμενους μήνες θα παρουσιαστεί η επόμενη έκδοση του iPhone!

Ο Rob Shoesmith εργάζεται ως σκουπιδιάρης τα πρωινά και μετά στο τμήμα marketing εταιρίας που αναπτύσσει εφαρμογές για smartphones!

Στο blog του, το οποίο έχει τίτλο «The iPhone 5 Experiment» και το βρίσκουμε στη διεύθυνση robshoesmith.blogspot.com έγραψε ότι σκοπεύει να κατασκηνώσει έξω από το Apple Store στο Λονδίνο όταν κυκλοφορήσει το iPhone 5, ζητώντας από εταιρίες να του χορηγήσουν διάφορα προϊόντα που θα κάνουν τη διαμονή του έξω από το Apple Store πιο εύκολη.

Όσα προϊόντα συλλέξει μάλιστα με αυτό τον τρόπο θα τα παρουσιάσει στο blog του με βίντεο και φωτογραφίες τις ημέρες που θα κατασκηνώσει έξω από το Apple Store.

Εύλογα θα αναρωτιέστε αν το «πείραμά» του έχει επιτυχία έως τώρα.

Από τα όσα διάβασα στο blog του, το… πείραμα έχει τρελή επιτυχία, αφού δεκάδες εταιρίες έχουν ενδιαφερθεί και εκτός από επικοινωνία που είχαν με τον 29χρονο Rob, αρκετές του έχουν στείλει ήδη προϊόντα για να τα χρησιμοποιήσει όταν κυκλοφορήσει το iPhone 5 και εκείνος κατασκηνώσει έξω από το Apple Store.

Τι προϊόντα είναι αυτά; Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε και χρειάζεται κάποιος άνθρωπος που θα περάσει από μερικές ώρες μέχρι μερικές ημέρες σε μια σκηνή! Είδη υγιεινής, τρόφιμα, είδη κατασκήνωσης (υπνόσακοι κλπ), gadgets (φορτιστές, θήκες για iPhone), ρούχα, μέχρι και ένα τζιπ Chevrolet του δίνουν για όσες μέρες το χρειαστεί για να μετακινείται και να μεταφέρει τα είδη που θα πάρει μαζί του στο σημείο που θα κατασκηνώσει!

Δεν λείπουν επίσης προσφορές από εστιατόρια και fast food του Λονδίνου, απ΄όπου ο Rob θα μπορεί να παραγγέλνει φαγητό δωρεάν τις ημέρες που θα μείνει στη σκηνή έξω απ΄το Apple Store!

Καθημερινά ο Rob Shoesmith γράφει στο blog του τις νέες προσφορές που δέχεται από διάφορες εταιρίες.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά όντως θα κατασκηνώσει έξω απ΄το Apple Store (πιστεύω ότι θα το κάνει) όπως επίσης και αν θα αγοράσει το iPhone 5 ή αν θα… πουλήσει τη θέση του στην ουρά έξω απ΄το Apple Store σε κάποιον που θα πληρώσει αδρά για να αποκτήσει πρώτος ή απ΄τους πρώτους το iPhone 5 χωρίς να χρειαστεί να περιμένει ώρες ή μέρες στην ουρά!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.