XBLOG logo @2x

Roaming: Μιλήστε φθηνά από το κινητό σας όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό

Πριν από λίγο έλαβα γραπτό μήνυμα από την WIND στο κινητό μου, που με ενημέρωνε ότι με την υπηρεσία “WIND Roamer” μπορώ όταν ταξιδεύω εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης να χρησιμοποιώ τα λεπτά του προγράμματός μου για κλήσεις σε σταθερά/κινητά στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το SMS, screenshot του οποίου βλέπετε στο πάνω μέρος του post, έγραφε τα εξής:

«Με το WIND Roamer μιλάτε εντός Ε.Ε. με τα δωρεάν λεπτά προς λοιπά εθνικά δίκτυα του προγράμματός σας και μόνο με 0,82 ευρώ/κλήση! Στείλε δωρεάν “ROAMER ΝΑΙ” στο 1202».

Θετικό το ότι σιγά-σιγά οι εταιρίες δίνουν τέτοιες εκπτωσούλες στους συνδρομητές τους που ταξιδεύουν στο εξωτερικό και φυσικά την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα λεπτά του προγράμματος συμβολαίου που έχουν για κλήσεις στην Ελλάδα όταν βρίσκονται στο εξωτερικό, γιατί θυμάμαι στο παρελθόν να πληρώνω λογαριασμούς 200-300 ευρώ για ελάχιστα τηλέφωνα και λίγο internet browsing όταν βρέθηκα στο εξωτερικό (εντός Ε.Ε.).

Διάφορες παροχές/προσφορές για αυτούς που ταξιδεύουν στο εξωτερικό έχουν και οι τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Αν λοιπόν σκοπεύετε στις γιορτές να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ελληνικό κινητό σας, ακολουθήστε τα παρακάτω links, για να δείτε τι προσφέρει η κάθε εταιρία όσον αφορά το Roaming (περιαγωγή):

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.