XBLOG logo @2x

Αντιδράσεις για το νέο video clip της Rihanna “We found love”

Σε ησυχία δεν έχουν αφήσει οι διάφορες οργανώσεις περί δικαιωμάτων την Rihanna, η οποία μετά τον σάλο που προκάλεσε το video του «Man Down», στο οποίο σκοτώνει τον βιαστή της, βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο αυτή τη φορά για το video clip του νέου της single «We Found Love».

Οι επίμαχες σκηνές οι οποίες ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων είναι εκείνες με την Rihanna και τον συμπρωταγωνιστή της,  Dudley O Shaughnessy, να λογομαχούν έντονα στο αυτοκίνητο, σκηνή η οποία θυμίζει τον καυγά της νεαρής τραγουδίστριας με τον τότε σύντροφό της, Chris Brown, ο οποίος και κατέληξε σε ξυλοδαρμό της.

Και ενώ στην πραγματικότητα το ζευγάρι χώρισε και στον Chris Brown επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, στο video η τραγουδίστρια επιστρέφει στον σύντροφό της, ο οποίος μάλιστα χτυπάει στα οπίσθιά της ένα tattoo με τη λέξη «Mine», δηλαδή «Δική μου».

Το Rape Crisis Centre κατηγόρησε τη Rihanna ότι παρουσιάζει τη γυναίκα με ατιμωτικό τρόπο και ως αντικείμενο προς κατάκτηση για τους άντρες, ενώ παράλληλα, προωθεί τη βία και τις επιθέσεις σε βάρος των γυναικών.

Παρόλα αυτά, ή και χάρη όλων αυτών, το νέο single της Rihanna, στο οποίο συνεργάζεται με τον παραγωγό Calvin Harris, βρίσκεται ήδη στο νούμερο έξι του αμερικανικού top 10 για αυτή την εβδομάδα και έχει συγκεντρώσει 16 εκατομμύρια views στις 10 μέρες προβολής του από το YouTube.

Δείτε τα δύο επίμαχα videos!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.