XBLOG logo @2x

Relax Melodies iPhone App, για γλυκό ύπνο

Αϋπνίες; Προβλήματα στον ύπνο γενικότερα; Ένα iPhone App “υπόσχεται” να σας κάνει να ηρεμήσετε με τους ήχους που περιέχει, όπως βροχή, κεραυνούς, ποτάμια, ήρεμες μελωδίες, πουλάκια που κελαηδάνε και άλλα τέτοια! Δείτε βίντεο!

Την εφαρμογή μου την έδειξε πριν από μερικές μέρες ένας φίλος, την κατέβασα, ωστόσο δεν την έχω “δοκιμάσει” αφού για την ώρα δε μου χρειάζεται και διατηρώ μια χαρά την ηρεμία μου από μόνος μου.

Ωστόσο σίγουρα κάποιοι ίσως τη βρείτε ενδιαφέρουσα και αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα όπως αϋπνία ή κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει κιόλας.

Μπορείτε να επιλέξετε εσείς ποιον ήχο από τους διαθέσιμους θέλετε να αναπαράγεται, να ρυθμίσετε πόσο κοντά ή μακριά σας θέλετε να είναι ο ήχος που ακούτε, να ρυθμίσετε μετά από πόσα λεπτά θέλετε να σταματήσει η αναπαραγωγή του ήχου, ενώ κουνώντας το iPhone η εφαρμογή αναπαράγει έναν συνδυασμό ήχων από μόνη της.

Η εφαρμογή “Relax Melodies” διατίθεται σε δωρεάν έκδοση [download link] και σε pro έκδοση που περιέχει περισσότερους ήχους και μελωδίες.

Δείτε βίντεο και screenshots από την εφαρμογή!

Relax Melodies iPhone App

Relax Melodies iPhone App

Relax Melodies iPhone App

Relax Melodies iPhone App

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.