XBLOG logo @2x

Red Night party στο Hilton την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Στο glamorous Ballroom του ξενοδοχείου Hilton θα γίνει την παραμονή Πρωτοχρονιάς ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι για την υποδοχή του 2008. Το soundtrack θα επιμεληθούν ο Βασίλης Τσιλιχρήστος και ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, που θα πλαισιωθούν με dance show και special FX.

Στο χώρο θα υπάρχει prive stage για τους VIP που θα δώσουν το παρών στο πάρτι, καθώς και executive area, champagne bar, κατακόκκινη διακόσμηση, sensual red dancers, αλλά και θεματικό projection με πάρτι από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου.

Η τιμή για κράτηση τραπεζιού κυμαίνεται από τα € 270 μέχρι τα € 450 ανά έξι άτομα, ενώ η είσοδος ανά άτομο (χωρίς τραπέζι) κοστίζει € 30. Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στα 6936 125116 και 6945 373446. Εάν σκοπεύετε να πάτε στο πάρτι, έχετε υπόψη σας ότι μπορείτε μετά να μείνετε σε δωμάτιο του Hilton στην προνομιακή τιμή των 99 ευρώ [check in μετά τις 6:00 πμ, late check out].

Red Night party έγινε και πέρυσι την παραμονή Πρωτοχρονιάς στον ίδιο χώρο, όπου η προσέλευση ξεπέρασε τα 4.000 άτομα! Red Night party έγινε και την προηγούμενη Δευτέρα 24/12 στο deluxe ballroom του ξενοδοχείου Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Athens Hilton

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.