XBLOG logo @2x

Real News: Αυτό είναι το πρώτο φύλλο (;)

Το Πρέζα TV αποκάλυψε πριν από λίγο το πρωτοσέλιδο του πρώτου φύλλου της εφημερίδας Real News του Νίκου Χατζηνικολάου, που κυκλοφορεί αύριο (απόψε στα κεντρικά περίπτερα στην Ομόνοια κλπ).

Κρατάω μία επιφύλαξη ως προς το αν θα είναι πράγματι αυτό το πρωτοσέλιδο ή αν θα έχει κάποιες αλλαγές. Όπως βλέπουμε, η εφημερίδα έχει πρώτο θέμα τα “εμβάσματα Εφραίμ”. Επίσης στο στόχαστρο μπαίνει ο πρόεδρος της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος και οι γκάφες του στη διοίκηση της επιχείρησης, ενώ το πρώτο φύλλο της εφημερίδας θα έχει και πολιτική δημοσκόπηση.

Σε ό,τι αφορά τις προσφορές, η Real News ξεκινάει με δωροεπιταγή 3 ευρώ στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, δωροεπιταγή 50 ευρώ σε ινστιτούτο αισθητικής και 1 εισιτήριο στα 2 δωρεάν στα σινεμά Odeon. Τέσσερις ειδικές εκδόσεις για Αθλητισμό, Αυτοκίνητο, Περιβάλλον και Τέχνες συμπληρώνουν το πρώτο φύλλο.

Έχω πει στον περιπτερά της γειτονιάς μου να μου κρατήσει το πρώτο φύλλο, για να ρίξω μια ματιά σε όλη την εφημερίδα, οπότε λογικά θα επανέλθω αύριο με νέο post, σχόλια, εντυπώσεις κλπ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.