XBLOG logo @2x

Φτιάχνεις mobile games; Προώθησέ τα μέσω του Quizdom

Το Quizdom είναι η μεγαλύτερη ελληνική εφαρμογή με 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες κάθε εβδομάδα. Πλέον καλεί προγραμματιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό να στείλουν το δικό τους παιχνίδι. Το Quizdom με τη σειρά του θα το δημοσιεύσει και θα το προωθήσει σε όλη τη βάση των χρηστών του. O δημιουργός θα λαμβάνει σημαντικό μέρος των εσόδων κάθε μήνα, χωρίς να έχει κάποια έξοδα για δημοσίευση, marketing ή έναρξη εταιρίας.

Όποιος προγραμματιστής θέλει να συνεργαστεί με το Quizdom χρειάζεται απλά να ετοιμάσει την εφαρμογή του και να επισκεφθεί τη σελίδα http://www.quizdοm.com/publish-your-game . Από εκεί, μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα του Quizdοm η οποία θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τη δημοσίευση, την προώθηση, και την εμπορική αξιοποίηση της εφαρμογής.

Η προώθηση γίνεται απευθείας στην υπάρχουσα βάση των 2,000,000 χρηστών του Quizdom, ενώ τα έσοδα προέρχονται κυρίως από διαφημίσεις με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες, που έχουν ήδη εμπιστευθεί το Quizdom στο παρελθόν. Δε χρειάζεται καν να γίνει σύσταση εταιρίας από τον προγραμματιστή. Τα έσοδα θα διανέμονται απευθείας από το Quizdοm το οποίο αναλαμβάνει όλες τις νομικές και λογιστικές διαδικασίες.

Στόχος του Quizdom είναι να προσφέρει στους χρήστες του νέα παιχνίδια που θα προσελκύσουν εκατομμύρια χρήστες. Ταυτόχρονα, η συνεργασία θα φέρει την αναγνώριση και στον δημιουργό της εφαρμογής.

Όσοι ενδιαφέρονται για την ενέργεια αυτή – η γενικά για το Quizdοm – μπορούν να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα του Quizdοm στα events που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα:

1st Meetup – “Publish your game with Quizdοm”

7 Απριλίου, 2017 – 18:00
The Cube Athens – Κλεισόβης 8

2nd Meetup – “Publish your Game with Quizdοm”

3 Μαΐου, 2017 – 18:00
Microsoft Innovation Center – Κηφισίας 221

Εκεί, μπορούν να συζητήσουν τις ιδέες τους, ενώ η ομάδα του Quizdοm θα μοιραστεί μαζί τους τις γνώσεις, την εμπειρία και τα μυστικά της επιτυχίας της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.