XBLOG logo @2x

Τα Public στην έκθεση Game On 2.0 για gamers!

Η αλυσίδα καταστημάτων Public επιφυλάσσει μοναδικά προνόμια για το 2011 για τους gamers! Η αρχή γίνεται με τη συμμετοχή των Public στην έκθεση για gamers “Game On 2.0”, μία έκθεση παγκοσμίου φήμης, που πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και θα διαρκέσει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου!

Συγκεκριμένα, σε λίγες ημέρες με κάθε αγορά videogame μέσω του www.public.gr, θα μπορεί κανείς να λάβει δύο προσκλήσεις για να επισκεφθεί την έκθεση δωρεάν. Η έκθεση απολαμβάνει παγκόσμια αποδοχή, έχοντας ήδη προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες σε μεγάλες πόλεις, όπως η Μελβούρνη και το Λονδίνο. Στην Ελλάδα η έκθεση αυτή γίνεται για πρώτη φορά και έχει ήδη προσελκύσει πάνω από 20.000 επισκέπτες μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας!

Η παρουσία των καταστημάτων Public στην έκθεση αντανακλά την βαρύτητα που δίνει η αλυσίδα καταστημάτων Public στον τομέα του gaming, η οποία αποδεικνύεται και από μία σειρά καινοτομιών που έχει εφαρμόσει.

Στα καταστήματα Public μπορεί κανείς να βρει τους μεγαλύτερους χώρους με διαδραστικές ζώνες και να απολαύσει παιχνίδι σε περισσότερες από 30 διαφορετικές κονσόλες. Παράλληλα η διαρκώς ανανεωμένη λίστα που περιέχει περισσότερους από 2.500 τίτλους software και τουλάχιστον 300 επιλογές σε accessories έχουν συντελέσει στα πολύ υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας.

Επίσης, η υπηρεσία της ανταλλαγής μεταχειρισμένων παιχνιδιών (used gaming), που ήρθε στην Ελλάδα από τα Public ακολουθώντας τα trends του εξωτερικού, καθώς και μία σειρά εκδηλώσεων που δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό να ανταλλάξει απόψεις και να ενημερωθεί σχετικά με tips & tricks για το πώς θα περάσει τις πίστες σε διάφορα games, αναδεικνύουν τα καταστήματα Public ως έναν από τους top προορισμούς για gaming!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.