XBLOG logo @2x

Public: Diablo III launch events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τα Public συνεπή στο ραντεβού τους με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του gaming, προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους τους gamers να αποκτήσουν πρώτοι το Diablo III.

Τη Δευτέρα 14 Μαϊου στις 20:30 το πολυαναμενόμενο παιχνίδι περιμένει όλους τους φίλους του gaming στα καταστήματα Public στο Σύνταγμα, στο The Mall Athens και στην Τσιμισκή για να παρακολουθήσουν πριν από όλους τη δράση του και να μάθουν από τους ειδικούς τα μυστικά που θα ξεκλειδώσουν τις επόμενες πίστες.

Οι δυνάμεις του σκότους ανασυντάχθηκαν και επιστρέφουν 11 περίπου χρόνια μετά τη κυκλοφορία του Diablo II. Μοναδικά γραφικά και ατελείωτη δράση μεταξύ των δυνάμεων του καλού και του κακού, εγγυώνται την επιτυχία του Diablo III.

Μόλις λίγες ώρες πριν από την επίσημη διάθεση του παιχνιδιού, τα Public πριν από όλους με την υποστήριξη της Blizzard και σε συνεργασία με τη CDMEDIA θα φιλοξενήσουν τα επίσημα launch events του Diablo 3!

Πολλοί διασκεδαστικοί διαγωνισμοί σχεδιασμένοι από το cowboytv.gr και ατέλειωτες εκπλήξεις περιμένουν όλους τους φανατικούς του Diablo που θα επισκεφθούν τα Public.

Η ξεχωριστή βραδιά θα αναδείξει τυχερούς που θα κερδίσουν πλούσια δώρα και θα κλείσει με ένα διασκεδαστικό πάρτι για τους επισκέπτες των Public στο Σύνταγμα και το The Mall Athens.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.