XBLOG logo @2x

Public: Νέο κατάστημα στον Πειραιά

Το νέο της κατάστημα στο κέντρο του Πειραιά εγκαινίασε χθες, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, η αλυσίδα Public, που συμπληρώνει τέσσερα χρόνια δραστηριοποίησης. Πρόκειται για το 8ο κατά σειρά κατάστημα της εταιρίας το οποίο εντάσσεται στο αναπτυξιακό πλάνο που προβλέπει τη λειτουργία 20 καταστημάτων σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας μέχρι το τέλος του 2012.

Το νέο κατάστημα, συνολικού ύψους επένδυσης 5 εκατ. € και εκτάσεως 2.700 τμ, εκτείνεται σε 3 επίπεδα, και στεγάζεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι (στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 152-154), ενώ για τη λειτουργία του θα δημιουργηθούν 60 νέες θέσεις εργασίας.

Το νέο κατάστημα αναμένεται να «ανοίξει» μια νέα αγορά για τα δεδομένα του Πειραιά, καθώς αποτελεί το πρώτο πολυκατάστημα ψυχαγωγίας της περιοχής, παρέχοντας περίπου 150.000 επιλογές προϊόντων και υπηρεσιών σε Εικόνα & Ήχο, Computer & Gaming, Κινητά & Ψηφιακά, Gadgets & Παιχνίδια, Μουσική & Ταινίες, Βιβλία & Comics.

Παράλληλα, το Public του Πειραιά θα διαθέτει, όπως και αυτό του Συντάγματος, Public Cafe και reading lounge στον τελευταίο όροφο του κτιρίου με μοναδική θέα στο Πασαλιμάνι. Όπως και σε όλα τα καταστήματα Public έτσι και στον Πειραιά οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν πολλές εκδηλώσεις (για τον Δεκέμβριο έχουν προγραμματιστεί 24 εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.