XBLOG logo @2x

Psaradiko.gr: Αγοράστε Ψάρια Online!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για αγορές περισσότερο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών μέσω ίντερνετ… Περιμένατε ποτέ ότι θα φτάναμε στο σημείο να αγοράζουμε online ακόμα και ψάρια;

Ο Στρατής Μπουρνούς είναι ο πρώτος -μάλλον, δεν έχω εντοπίσει άλλον- ιχθυοπώλης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να παραγγείλει ψάρια μέσω ίντερνετ και συγκεκριμένα μέσω του site του www.psaradiko.gr!

Διάβασα για αυτόν στην “Espresso της Κυριακής”, όπου φιλοξενείται και μία μικρή συνέντευξη του Στρατή, ο οποίος εξηγεί πώς ξεκίνησε, τι ανταπόκριση έχει από τον κόσμο κλπ.

Ο Στρατής, όπως διάβασα στην εφημερίδα αλλά και στο site του, κατάγεται από την Μυτιλήνη, όπου ο πατέρας του είναι ιχθοπαραγωγός, και ο ίδιος πουλάει τα ψάρια στο ιχθυοπωλείο του στου Ζωγράφου αλλά και μέσω του psaradiko.gr σε όλη την Αθήνα, αφού διαθέτει μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα που μεταφέρουν τα φρέσκα πάντα ψάρια στους πελάτες.

Ο ίδιος μάλιστα, όπως διάβασα στην εφημερίδα, διατηρεί και μια λίστα με τις προτιμήσεις των πελατών του, έτσι όταν έχει διαθέσιμο ψάρι που προτιμούν κάποιοι πελάτες του, τους ενημερώνει αμέσως με email ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν μετά εκείνοι σε παραγγελία.

Φυσικά μην περιμένετε ότι το psaradiko.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με όλη τη σημασία της έννοιας, όπου θα μπορείτε να επιλέξετε το ψάρι από μια λίστα και να επιλέξετε ποσότητα που θέλετε, όπως γίνεται στα ηλεκτρονικά καταστήματα που γνωρίζετε…

Το psaradiko.gr είναι ένα απλό site το οποίο περιέχει πληροφορίες για το κατάστημα και την ιστορία του, καθώς επίσης και συνταγές με ψάρια, ενώ υπάρχει και φόρμα επικοινωνίας, στην οποία οι πελάτες καλούνται να συμπληρώσουν τα είδη ψαριών που τους ενδιαφέρουν.

Επίσης το site εικάζω ότι πρέπει να είναι σχετικά παλιό, αφού στα τηλέφωνα επικοινωνίας με το ιχθυοπωλείο, ο αριθμός κινητού αρχίζει από 0944, αντί για 6944 που είναι τα τελευταία χρόνια!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.